jesssssssssssssssssssssssssssssst
Jaki był kurs na Pudziana, wie ktoś?
A grubas sobie pewnie myśli "izi moniez
Kilkadziesiąt sekund a kasy pewnie w ciuul
no i zabil pudzian gwozdzia ![]()
Biedny ten tluscioch, sam by z fotela nie wstal, a gdzie dopiero z parteru uciec
Napisane przez BSCpl
no i zabil pudzian gwozdzia
Biedny ten tluscioch, sam by z fotela nie wstal, a gdzie dopiero z parteru uciec![]()
![]()
MADE MY NIGHT
Napisane przez Thorek
Śmieszna piosenka brata Pudziana trwała dłużej niż walka :D.
MADE MY NIGHT 2
że też ludzie wydaja kase żeby ogladać 22 głupoli co goni za kulką przez 90 minut.
Co za hymn;p
LoL Ludzie przede wszystkim kasa
Pudzik nie mógł przegrać bo wtedy nie napędzał by tłumów przed TV i wspaniałych aktorów do hali:o To taka maskotka nie można pozwolić by się obraziła bo ogromny dochód przynosi:)
Znowu do bogatej ameryki pojedzie pysk mu obiją i wróci do polski stoczyć jakaś śmieszna pokazową walkę
Salta to już w ogóle poniżej krytyki równie dobrze zamiast tej przydługiej przemowy po walce mógł powiedzieć "jestem zajebisty
Ten komentarz podczas walki też mi się wydawał jakoś dziwnie nie na miejscu;o
Napisane przez rumbacz
że też ludzie wydaja kase żeby ogladać 22 głupoli co goni za kulką przez 90 minut.
fail, nie znasz sie na pilce, bramkarze nie gonia
chcecie ogladac profesjonalistow mma to polecam UFC / WEC / Strikeforce / Dream / Bellator ... w UFC mamy Tomasza Drwala ( walczyl niedawno) + Polski-Kanadyjczyk Krzysztof Soszynski .. w Bellatorze walczy Damian Grabowski (Opole) a tutaj wychodzi tluscioch i Gora miecha .. i udaja ze potrafia walczyc ... przypomina to bardziej WWF Superstar czy cos w tych klimatach ...
:facepalm:
ty ale ty myslisz że wiekszosć ludzi tam przyszła ogladac ten turniej czy walkie tego modela z kwiaciuchą czy jak mu tam,
przuyszli zobaczyć salete, najmana i pudziana,
przynajmniej ja bym tam poszedł po to,
no bo po co innego?
Napisane przez Thorek
Śmieszna piosenka brata Pudziana trwała dłużej niż walka :D.
Nie śmieszna piosenka, tylko "Słowiański wiatr"
Trochę szacunki dla prawdziwej sztuki :P:P