Co myslicie o takim bocie ?
Probowal ktos to ?
Ja na razie puscilem na 2000€ playmoney i po pierwszej sesji byl na + 300€ ale postawil jakis bet za 700€ i wtorbił czyli sesja zakonczyla sie wynikiem jakies 1650€.
Po drugiej sesji jest 1770€.
Napisze po kilkunastu sesjach jak to wyglada.
Napisane przez Rokamid
Probowal ktos to ?
Ja na razie puscilem na 2000€ playmoney i po pierwszej sesji byl na + 300€ ale postawil jakis bet za 700€ i wtorbił czyli sesja zakonczyla sie wynikiem jakies 1650€.
Napisze po kilkunastu sesjach jak to wyglada.
polecam, ez moniez
Napisane przez Fiszu
Napisane przez Rokamid
Probowal ktos to ?
Napisze po kilkunastu sesjach jak to wyglada.polecam, ez moniez
potwierdzam
Jak wyżej , ja wygrałem jakieś 150k ojro i teraz do końca roku się opierdalam , high life jak się hajs skończy to znowu odpalę bota i tak do emerytury
Nie słuchaj ich, prędzej czy później i tak się przegrywa!!!!
Spoiler
Oczywiście napisałem tak tylko dlatego że chcę więcej dla siebie... ez money
dziekzy za info, czyli zaraz odpalam, zapuszcze 2000€ i zobaczymy co bedzie sie dzialo.
ciężko mi uwierzyć, że można regularnie wygrywać przeciwko kasynu on-line, i że ktoś to za free udostępnia
proponuję BJ, edge 10%
generalnie uderzając 13 po 33 i 0-spiel można nagrać i 25% profitu
tez polecam, gram w kasynie full tilta i wpadł diament w październiku (przypisane konto)
dobra a jak to działa zainstalowałem i jestem głupi nic nie kumam ktoś jasno wytłumaczy jak to powiązać z ruletą i obstawić
Napisane przez artgrab1
dobra a jak to działa zainstalowałem i jestem głupi nic nie kumam ktoś jasno wytłumaczy jak to powiązać z ruletą i obstawić
-> google.pl
nie wymagaj zbyt wiele, jeszcze moze pieniadze Ci wplacic?
Ktś taki jak sickpastor nie powinien tu pisać, bo takie gamby jak ja szykują już 1 kilo euro a ledwo jest za co żyć...