Przejdź do forum
Smartfon + internet

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Smartfon + internet

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
399 Wyświetlenia
LouissCyphre

Kończy mi się umowa i zdecydowałem się, że w końcu wybiorę jakiegoś smartfona w rozsądnej cenie, a zupełnie się na tym nie znam. Po wstępnym rozeznaniu zastanawiam się nad wyborem Xperii M lub LG Swift L9.

Czy dla osoby która nie ma dużych wymagań będzie to dobry wybór?

Jak z komfortem gry w pokera na tych telefonach?

Kolejny problem dotyczy wyboru pakietu internetu. Jaki możemy uznać za wystarczający przy normalnym użytkowaniu? (wiadomości, sport, sprawdzanie poczty i od czasu do czasu poker). 1GB? 2GB?
Gry mnie za bardzo nie interesują, z wielu aplikacji też pewnie nie będę korzystał. Chyba - jak już wspomniałem to mój pierwszy smartfon, więc też ciężko mi dokładnie sprecyzować, które z funkcji mogą się okazać przydatne.

Z góry dzięki za jakiekolwiek opinie. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Fiszu

Lenovo A820 + aero2 :truestory:

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989

jeżeli nie będziesz oglądał filmików to 1GB w zupełności wystarcza, LG L9 mam i nie polecam, smsy często się nie wysyłają, zamula ten telefon przy średniej ilości zainstalowanych aplikacji...

Odpowiedz
Cytat
kamil90

Napisane przez Fiszu

Podepne sie do tematu akurat. Mozna z aero2 dzwonic? Czy zeby go uzywac w telefonie trzeba miec dualsima?

Odpowiedz
Cytat
Fiszu

Napisane przez kamil90

Napisane przez Fiszu

Podepne sie do tematu akurat. Mozna z aero2 dzwonic? Czy zeby go uzywac w telefonie trzeba miec dualsima?

Nie mozna dzwonic, trzeba mied dual sima i odpowiedni telefon ktory te karte obsluzy.

Odpowiedz
Cytat
kamil90

ok, dzieki

Odpowiedz
Cytat
Fiszu

Nie ma problemu. :)

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Fajnie, że znalazleś odpowiedz na swoje pytanie :)

Odpowiedz
Cytat
1Emil1

Ja mam xperię sp. Nic nie muli i ładnie wszystko działa, ale problem jest z baterią. Po wifi mniej zżera, ale z komórkowym transferem danych to bateria starcza na ok 8 godzin. Czasem mniej czasem więcej. Nie wiem od czego zależy. Jeśli chodzi o pakiet internet to 1 GB mi spokojnie wystarcza. Zostaje przeważnie połowa :) :milord:

Odpowiedz
Cytat