Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sync.pl

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,016 Wyświetlenia
kapelusznik

Ostatnio zaczął się reklamować nowy bank na rynku, AliorSync.

http://www.sync.pl/

Konto osobiste
Pierwszy cashback 5% na zakupy w internecie
Zwracamy Ci 5% wartości wszystkich Twoich zakupów w Internecie w postaci środków wypłaconych bezpośrednio na konto lub jako zwrot kwot doładowań telefonu!
0 zł za konto i kartę debetową
0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce
0 zł za przelewy internetowe – w tym co miesiąc 10 natychmiastowych!
0 zł za dostęp bez ograniczeń do filmów i muzyki online
oraz najlepsze gry z 40% zniżką

Miał ktoś już z nim do czynienia?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Mocnym

Ta oferta jest "na zawsze" czy np, na 3 miesiące okresu promocyjnego, a później golimy klienta jak w mbanku?

Odpowiedz
Cytat
ablazer

Napisane przez Mocnym
Ta oferta jest "na zawsze" czy np, na 3 miesiące okresu promocyjnego, a później golimy klienta jak w mbanku?

Z wywiadów etc. sądzę, że przynajmniej na 1-2 lata. Po prostu alior wchodzi w nowy target i chcę odbić klientów mbankowi.

@Kapelusznik, a co byś chciał wiedzieć?

Ja tam konto już sobie założyłem, bo dodatkowo w promocji na fb dawali 100zł za darmo. Ogółem jest sporo niedoróbek bo chcieli wystartować wcześnie, ludzie piszą że elektroniczny oddział nie działa w chrome, komunikaty na stronie są niedopracowane i w różnych językach, ogółem serwis wygląda trochę jak w budowie.

W tym co wkleiłeś zakupy w necie to na razie tylko allegro.
Dostęp do filmów z rabatem to raczej stare tytuły w cenach dostępnych na allegro.
Cała reszta prawda, co nie jest chyba zadziwiające aż tak patrząc na obecną ofertę konkurencji. Mbank niestety został z tyłu z 3 lata temu.

Odpowiedz
Cytat
kamil90

daja 5% cashbacku za kazda rzecz kupiona na allegro?

Odpowiedz
Cytat
ablazer

Napisane przez kamil90
daja 5% cashbacku za kazda rzecz kupiona na allegro?

Z tego co rozumiem tak, nie zagłębiałem się bo jakoś super często nie kupuje na allegro.

Odpowiedz
Cytat