.
Napisane przez Swiezak
w sumie około 5h. Jak coś robić to dokładnie, a dokładne przeczytanie 635 dosyć długich postów takie łatwe nie jest![]()
Gratulacje.
Linia ev jest rigged Rage nawet przez wykresy nie można udowodnić że soft oszukuje, bo te gowno też oszukuje ja pierdole sam na placu boju o prawdę zostałem.
Koleś powinien do Macierewicza zadzwonić.
Napisane przez nommine
świeżak daj nicka na p* to tipa wyśle za rozbawienie mnie do łez![]()
+1Jesteś mistrzem, liczę na update'y
Widzę że akcja nabiera tempa, próba zdyskredytowania mojej osoby poprzez ośmieszenie. Propaganda status quo odnośnie pokera online coraz bardziej rozpaczliwie chwyta się różnych środków, gdy moje argumenty jak armia radziecka napierają na faszystowski bastion kłamstw i złudzeń.
Nie mam pretensji do ślepego kocięta: gdybym pławił się w szampanach i dziwkach sam bym ci jakieś dolary wuja sama przelał na twoje konto na starsach, chcąc nie chcąc to 5 godzin czyli 3/4 etatu.
Napisane przez Swiezak
w sumie około 5h. Jak coś robić to dokładnie, a dokładne przeczytanie 635 dosyć długich postów takie łatwe nie jest![]()
Pomyśl ile mogłeś przez ten czas zagrać....
Napisane przez giuseppePK
Napisane przez Swiezak
Pomyśl ile mogłeś przez ten czas zagrać....
Dobrze zrobił. Temat powinien być sticky.
![]()
Ależ piękne mechanizmy obronne - wymyślę wszystko byle nie spojrzeć na siebie bo może się okazać że... . Można uczyć psychologii/psychiatrii na tym
Napisane przez DawcaStacka
Ależ piękne mechanizmy obronne - wymyślę wszystko byle nie spojrzeć na siebie bo może się okazać że... . Można uczyć psychologii/psychiatrii na tym![]()
Właśnie tracę wszelkie kompleksy co do tego, że sam mam nieco nierówno pod sufitem.
![]()
Napisane przez BleakAmaranth
Napisane przez nommine
świeżak daj nicka na p* to tipa wyśle za rozbawienie mnie do łez![]()
+1Jesteś mistrzem, liczę na update'y
również chętnie wspomogę Twoją działalność
![]()
amoratank-romantyczny bohater walczący z bezlitosnym softem
Przerwałem sesje sh zoom ponieważ czułem się tam bezbronny i nagi, bezsilny na obojętny soft, który z premedytacją rzucał mi seta, który potem sypał się jak domek z kart