Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

...

16 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,317 Wyświetlenia
Swiezak

.

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi

Szczerze nie wiem kto to ten amoratank ale ewidentnie mial racje bo wy chcecie jego osobowosc zdyskretydowac przez osmieszanie go, boicie sie ze wyda sie co kombinujecie z softem. Ewidentnie ten cały amoratank miał racje a wy sie mylicie

Odpowiedz
Cytat
94piotrek

Napisane przez alegromyk
Szczerze nie wiem kto to ten amoratank ale ewidentnie mial racje bo wy chcecie jego osobowosc zdyskretydowac przez osmieszanie go, boicie sie ze wyda sie co kombinujecie z softem. Ewidentnie ten cały amoratank miał racje a wy sie mylicie

Cześć Amoratank.

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

Nieznałem tej tworczosci, watpie ze mozna byc tak glupim, pisal pod publike ot co (っ´▽`)っ

Odpowiedz
Cytat
djhowk

Napisane przez 94piotrek

Napisane przez alegromyk

Cześć Amoratank.

zmartwychwstał;)

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

Amoratank zakładaj jakiś nowy temat.Na tych blogach teraz żadnej rozrywki nie ma.Panmórz też się wycofał..nudy normalnie

Odpowiedz
Cytat

I co żeście narobili? Traffic Wam spadnie jak będziecie takie talenty banować. :why:

Odpowiedz
Cytat
crueleq

To nie jest topic o upadłym mesjaszu ( no, powiedzmy że częściowo ;x )

GJ Swiezak, solid robota tak jak poprzednio :f_thumbsup:

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

A jeśli to poker rómy kazały zbanować amaratatanka żeby nie mógł wyjawić ich wszystkich sektretów ?( ?( ?(

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez piotereczek
A jeśli to poker rómy kazały zbanować amaratatanka żeby nie mógł wyjawić ich wszystkich sektretów ?( ?( ?( :thinking:

Odpowiedz
Cytat
MrGreenman

Grubo ...... nigdy nie miałem siły żeby przeczytać jego "bloga"

GJ Sir

Odpowiedz
Cytat
pzbrojny

Ja raz wszedłem na tego bloga i przez dwa kolejne dni miałem największy downswing jaki mnie kiedykolwiek dopadł -130$ na nl5.Albo tam była zła karma,albo podświadomie uwierzyłem w nauki mistrza i sam przeszełem na ciemną stronę mocy

Odpowiedz
Cytat
ziomhoum

Amoratank zbanowany poker już nigdy nie będzie taki sam.

Odpowiedz
Cytat
tillyadrop3

W kilku słowach...
oby więcej takich graczy przybywało - Amoratank = profit

Odpowiedz
Cytat
DangeroussPosse

rip :<
wygralem od niego pare $$ :truestory:

Odpowiedz
Cytat