.
Szczerze nie wiem kto to ten amoratank ale ewidentnie mial racje bo wy chcecie jego osobowosc zdyskretydowac przez osmieszanie go, boicie sie ze wyda sie co kombinujecie z softem. Ewidentnie ten cały amoratank miał racje a wy sie mylicie
Napisane przez alegromyk
Szczerze nie wiem kto to ten amoratank ale ewidentnie mial racje bo wy chcecie jego osobowosc zdyskretydowac przez osmieszanie go, boicie sie ze wyda sie co kombinujecie z softem. Ewidentnie ten cały amoratank miał racje a wy sie mylicie
Cześć Amoratank.
Nieznałem tej tworczosci, watpie ze mozna byc tak glupim, pisal pod publike ot co (っ´▽`)っ
Napisane przez 94piotrek
Napisane przez alegromyk
Szczerze nie wiem kto to ten amoratank ale ewidentnie mial racje bo wy chcecie jego osobowosc zdyskretydowac przez osmieszanie go, boicie sie ze wyda sie co kombinujecie z softem. Ewidentnie ten cały amoratank miał racje a wy sie mylicieCześć Amoratank.
zmartwychwstał;)
Amoratank zakładaj jakiś nowy temat.Na tych blogach teraz żadnej rozrywki nie ma.Panmórz też się wycofał..nudy normalnie
To nie jest topic o upadłym mesjaszu ( no, powiedzmy że częściowo ;x )
GJ Swiezak, solid robota tak jak poprzednio ![]()
A jeśli to poker rómy kazały zbanować amaratatanka żeby nie mógł wyjawić ich wszystkich sektretów
?(
Napisane przez piotereczek
A jeśli to poker rómy kazały zbanować amaratatanka żeby nie mógł wyjawić ich wszystkich sektretów?(
![]()
![]()
Ja raz wszedłem na tego bloga i przez dwa kolejne dni miałem największy downswing jaki mnie kiedykolwiek dopadł -130$ na nl5.Albo tam była zła karma,albo podświadomie uwierzyłem w nauki mistrza i sam przeszełem na ciemną stronę mocy