Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Twój delikates

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,270 Wyświetlenia
yubby

Przyszedł mi do głowy temat, w którym będziemy wymieniać się opiniami na temat naszych ulubionych produktów żywieniowych, polecać je sobie wzajemnie, ale oczywiście przydatność do spożycia produktu nie jest regułą!
Pomysł stąd, że przed 3 dniami przegrałem kuzynem side beta, założyliśmy się o jakiś zajebisty napój (niekoniecznie %%) i zastanawiam się co mógłbym mu kupić (np jakieś orientalne soki albo zajebisty koktajl energetyczno-wzmacniający), może macie jakieś pomysły?

Jeśli chodzi o mój delikates to w myśl powiedzenia "nie stać mnie na kupno tanich rzeczy" bardzo urzekł mnie krem do rąk Neutrogena formuła norweska

Maluśki, drogi, ale jakość kładzie na łopatki konkurencję. A hitem ostatnich dni są zdecydowanie prażone urzechy włoskie!!!

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
DangeroussPosse

jak orzeszki to pikantne z tesco :f_love:

a jak sok to okocim radler :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Może to :f_confused:

Odpowiedz
Cytat

Sok z owoców granatu z Azerbejdżanu.

Odpowiedz
Cytat
pawel1410

Lubię dobrą pizzę. Niestety nic dobrego z tego nie ma. Jeśli chcecie super zdrowe delikatesy polecam książkę:
http://graciediet.com

Odpowiedz
Cytat
azg
azg

Napisane przez nn334
Sok z owoców granatu z Azerbejdżanu.

Potwierdzam, świetny wybór!

Warto też zainteresować się samymi owocami granatu - są zajebiste :f_thumbsup:
Z mniej popularnych polecam też Khaki i Mango. Zdecydowanie inne smaki niż nasze "polskie", ale smakowo zaskakują :)

Odpowiedz
Cytat
nommine

ja tam lubie kabanosy :coolface:

Odpowiedz
Cytat
yubby

fajnie, dzięki za feedback, orientalne i sezonowe owoce to jest to! z drugiej strony dzisiaj się złamałem i pierwszy raz od 3 tygodni wciągnąłem nosem tabliczkę czekolady. była to Das Exquisite Qualite Belgique MINZE, ale nie pytajcie skąd ją wytrzasnąć bo nawet nie wiem (obstawiałbym, że w jednym z niskobudżetowych marketów). dziwny twór jak na czekoladę, ale jeśli ktoś lubi eksperymenty to polecam z czystym sumieniem. nie cieszyła się przy mnie wolnością dłużej niż 5 minut ; D

Odpowiedz
Cytat
dexter182B

.

Odpowiedz
Cytat