Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
2,690 Posty
620 Użytkownicy
60 Reakcje
464.8 K Wyświetlenia
Jarzab86

Odpowiedz
Cytat

hanawald : Twoja stra daje d za Biedronką ;P :truestory:

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1

-------

--------

i najlepsze na koniec

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

hahahahah

Odpowiedz
Cytat
Fiszu

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

hahahaha dobre to, uśmiałem sie :challenge :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

0:44 Robert Kubica po kilku głębszych :happy:

Odpowiedz
Cytat
DominXTC

http://joemonster.org/filmy/60358/To_pokerowe_rozdanie_bedzie_mu_sie_snilo_do_konca_zycia

Nie chodzi o sam filmik bo bad beat jak każdy inny (chociaz kolo dość zabawnie "zgasł" :D -> :) -> :| -> O.O -> :( -> ;C ), ale o komentarze pod filmikiem typu "@Seremi14 Co ty chcesz w tym pokerze liczyć? Ile kart zostało? :C"

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Odpowiedz
Cytat
guciu87
Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Odpowiedz
Cytat
guciu87
PabloPLG

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
queristo

Znalazłem nowy, bardzo obiecujący sposób zarabiania przez internet :D

"Zarobiłem 19 836,87 złotych w miesiąc na komputerze przez internet, nie wychodząc nawet z domu. Najwspanialsze jest to, że praca nie zajmuje mi więcej niż godziny - dwóch dziennie, dzięki czemu mam czas na spędzanie wspaniałych chwil z moimi pociechami.” - Marek Rogało

Ja jestem laikiem komputerowym i nie potrafię dużo więcej niż pisać powoli na klawiaturze i kliknąć myszką, dlatego obawiałem się trochę, czy poradzę sobie z zarabianiem na komputerze, ale gdy zacząłem zarabiać z Plus500 , to wszystko okazało się banalnie proste. W ciągu niecałych 2 godzin byłem już gotowy by zarabiać i już na następny dzień, zacząłem zarabiać pierwsze pieniądze. Pracuję tylko godzinę dziennie i dzięki metodom opisanym w poradniku poniżej, zarobiłem ponad 19 tysięcy złotych w grudniu - twierdzi Marek

UWAGA:
Poradnik Pana Marka jest CAŁKOWICIE DARMOWYM systemem zarabiania przez internet. Unikalna wiedza, którą przekazuje Marek Rogało w swoim poradniku, jest dostępna dla wszystkich. Jednak Pan Marek poprosił Nas, by system był dostępny w internecie tylko kilka dni, dlatego doradzamy jak najszybsze działanie, zanim ten artykuł zniknie na zawsze z internetu. Zacznij teraz TUTAJ.

http://informacjecodzienne.pl/

Na początku byłem trochę sceptyczny, ale komentarze pod artykułem ostatecznie mnie przekonały. ;)

Spoiler

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

"Też jestem samotną matką i mam łzy w oczach więdząc, że jest szansa, abym dała mojej małej Marysi lepsze życie i lepszy start! Dziękuję!!!!!!!!"

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
AliAli

"Lewar to narzędzie, które pozwala Ci inwestować niewielkie ilości pieniędzy, a otrzymywać w zamian dużo większe."

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat