Skip to forum
Notifications
Clear all

Umarłem z tego

2,690 Posts
620 Users
60 Reactions
464.8 K Views
Riverneed

A propos literki S...

Kolejny przykład ciekawego autouzupełniania w wyszukiwarkach - co wyskakuje na czołowej pozycji po wpisaniu SS:

Reply
Riverneed
kumiszcz

Nowy Pompon <- Artykuły nie z tej ziemi :lol: :D

Reply
Riverneed

To tak jak z moimi turniejami - nie wiem, czy się śmiać, czy płakać...

Reply
Kmedi1979

O! widze ze zaczął sie rodzaj autopromocji:):) Riverneed ktory to TY??? Żarcik

Reply
damianpat

Mail do studentów pisany przez jednego z asystentów - czyżby za dużo alkoholu?

Szanowni Studenci III roku Wydz. Lek.
Mam nadzieje, że do Was się zwracam, bo właśnie państwo boleśnie uświadomili mi, że koniec z wakacjami, czas wracać do roboty, ale nikt  nie zaznaczył o jaką grupę chodzi i o jaki dzień tygodnia, ze swoimi mniej lub bardziej rozumnymi pytaniami.

No dobra, zacznijmy od początku tygodnia (tzn rozumiem, że w tym tygodniu mamy wolne, jeszcze raz, dotyczy to III roku WL):
Poniedzialek gr.15, 16, 17, 18 - 12 stycznia, gdzie? to dopiero ustalę, sprawa w toku
wtorek, gr 1w, 2w - 13 stycznia, sala jak zwykle
czwartek 3 ,4, 5, 6 - 15 stycznia, sala jak zwykle
Te terminy dotyczą zajęć ostatnich, na których Państwo <a href=" http://m.in" target="_blank">m.in. będą odpowiadać na pytania testowe i dyskutować nt opieki nad noworodkami przychodzącymi na świat szczególnie upośledzonymi.
Jeśli  chodzi o testy, to jest, w moim rozumieniu, czysta formalność, np pytanie za 100zł, jaki jest związek między bioetyką a flamenco:
a. formalny
b. habitualny
c. osobowy
d. fenomenalny
e. prawdziwa odpowiedz: a. c.
To oczywiście joke, ale chwilowo nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy, jak przyjdzie, dam znak.
Niezależnie od wszystkiego, zapraszam na spotkanie Studenckiego Koła Naukowego, tzn Koła Bioetyki Kulturowej nt. Transseksualizmu z wykł. prof Kuli w sobotę 17 stycznia - ciało uwięzione w duszy, czy dusza w ciele?
Do zobaczenia

Reply

ztn555 napisał
A to widzieliscie ?

http://pl.youtube.com/watch?v=Zkg2uLa6HQM&feature=related

zgnily zachod w glowach sie poprzewracalo. no padlem po prostu. prosze zabijac karpie humanitarnie lmao

Reply
Reply
Riverneed
Oleyy1

http://www.wrzuta.pl/audio/cfRiYxfUCH/anti-atari_song kto nie pamieta niech zaluje. az mi sie lezka zakrecila

Reply

Ja z tego padam :D

Reply
Gomez224

Zagrzebista babcia

Reply

Oglądałem 20 razy i za każdym razem umieram ze śmiechu :D

Pozdrawiam

Reply

watek fenomenalny =) =) =)

a co wy na to? tylko trzeba sie wsluchac troche ale mysle ze wiekszosc zrozumiecie;). a panienki z "clipu" fenomenalne.

upsss sie linka zapomnialo wkleic:

Reply
Riverneed

ROTFL :D

Reply

Reply
Tyb3r

Nie wiem czy było, ale ja padłem :P

Reply
Gomez224

Dżem Dobry :)

300 Kurwa