Skip to forum
Notifications
Clear all

5 card stud

7 Posts
3 Users
0 Reactions
318 Views
waski33

witam,

czy zna ktos z was platforme gdzie rozgrywaja sie cashe wlasnie w 5 card stud? moze byc FL, moze byc NL obojetnie. stawki najlepiej micro lub low.

na P* jest stud ale 7card a na ftp ludzie nie graja..

Reply
6 replies
ultrac

W sieci ipoker są stoliki 5studa. Parę razy widziałem akcję na micro i low. Ale przez 95% czasu wszystkie stoliki są puste.
Jeśli 7studa nazywają niszówką, to nie wiem jak nazwać 5Studa _wink:

Akcji w tą odmianę niestety wiele nie dostaniesz _frown:

Reply
waski33

sieć ipoker, a moglbys napisac dokladnie jaki soft? bo chyba ipoker ma kilka platform.

domyslam sie ze akcji jakos duzo nie dostane ale w studa tez sie nie gra kilka stolowna raz bo sie nie ogarnie ;p ale pograc zawsze mozna :D

Reply
ultrac

Kilka roomów dzieli w sieci ipoker tą samą pulę graczy. Pewien nie jestem, ale na 95% Titan, William Hill, Everest, Poker770. Co do reszty nie jestem pewien.

Do tej pory nie rozgryzłem ze 100% pewnością które roomy są w sieci ipoker, a które w ipoker2 _confused:

Ale naprawdę ruch w 5studa jest (a przynajmniej był jeszcze kilka miesięcy temu) minimalny. Jeden stolik raz na kilka dni otwarty _frown:

Reply
Target1920

Jak to Ace kiedyś stwierdził- na Titanie jest 5cs, ale "okrutnie martwy" :D takie życie niestety, ja szukałem trafficu na courchevela, ale trzeba zostać przy holdemie z przymusu _mad:

Reply
ultrac

@Target1920 - a co z 7 Card Stud?
Nie wiem jakie stawki grasz, i na jakiej platformie - na TitanPoker jest trochę ruchu w tą odmianę do 0.50-1$. A field jest tragiczny _cool:

Na PokerStars znajdziesz natomiast stoliki od 0.04/0.08$ do 200/400$.

Nic, tylko grać, wybierać, decydować i niczego nie żałować! _biggrin:
A może to nie było grać, tylko brać? _rolleyes: _confused:

W każdym razie - może niekoniecznie 5 Card Stud. Zawsze można w inne Studowe odmiany zacząć grać, prawda? _smile:

Reply
waski33

na bet365 jest nl10 5cs ale rzadko i pozno wieczorem zazwyczaj jest. wole 5cs niz 7 cs. nie lubie jak jest duzo kart xD juz mnie omaha denerwuje jak mam 4 :D

Reply