Przejdź do forum
Akwarium - Study wi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Akwarium - Study with us

5 Posty
4 Użytkownicy
3 Reakcje
1,285 Wyświetlenia
BElluu

Cześć,

Za pewne wszedłeś tutaj dlatego, że chcesz się uczyć. I bardzo dobrze! Człowiek powinien pogłębiać wiedzę całe życie, a nie stać w miejscu jak ameba.

Stworzyłem grupę analizującą rozdania MTT oraz Sit and Go. Teraz za pewne w głowie są myśli "Matko, kolejna grupa która umrze za tydzień[...]" :f_mad:. Niestety większość grup tak wygląda, lecz osobiście poczyniłem kroki, aby a grupa była wyjątkowa i nie wyglądało to w ten sposób.

Czego u nas możesz się spodziewać?
- Nie ma opierdzielania się :) W tygodniu masz OBOWIĄZEK wrzucić co najmniej dwa rozdania do analizy.
- Musisz się udzielać w analizie rozdań innych osób
Oba te punkty są konieczne, jeżeli chcecie pozostać w grupie, ale co najważniejsze - Uczyć się!

W głowie macie kolejną kwestię - Jak będzie weryfikowana aktywność?
Otóż w ten sposób, że wszystko będzie przebiegać na platformie Discord, a do tej platformy dołączyłem świetnych pomocników - boty
Będą one analizować Wasze poczynania na grupie, takie jak ilość wrzuconych linków, ilość odpowiedzi na konkretnych kanałach, długości wypowiedzi czy słowa klucze :f_thumbsup:
Właśnie dzięki nim, chce utrzymać porządek na grupie, a jednocześnie zmusić Was do działania. Na grupie nie ma biernego przesiadywania. Aktywność każdego jest monitorowana i tylko od Was zależy ile się nauczycie oraz jak długo z Nami pozostaniecie.

Czego od Ciebie wymagamy?
- Zaangażowania. Nie jesteśmy dziećmi z piaskownicy. Jak się za coś zabierasz, to na 100%
- 18+ :f_cool:
- Jakiś umiejętności. To grupa poszerzająca wiedzę osób które już grają i chcą być jeszcze lepsi. Nie jest to grupa ucząca układów pokerowych. Od tego masz tutoriale :f_thumbsup:

W jaki sposób do Nas dołączyć?
Musisz wejść w ten link ----> https://discord.gg/dUdrvs9
Rejestrujesz się, a następnie postępujesz zgodnie z instrukcją, którą będą podpowiadać boty :f_biggrin:
Po zarejestrowaniu na discord oraz wypełnieniu kroków podanych przez boty, możesz się spodziewać kilku pytań ode mnie. Spokojnie, nie będą to pytania prywatne, po prostu prosto trzeba powiedzieć, że ziarno od plew trzeba odsiać. Nie zamierzamy tutaj nikogo uczyć podstaw pokera, tylko rozwijać już posiadane umiejętności. Prosta zależność: Ty pomagasz komuś, a on Tobie. Nie ma relacji jednostronnych!

Oficjalny start grupy: 07.09.2018. Tego dnia ruszamy z kopyta, co nie znaczy, że można robić falstartów :)

Pytania?
Zadawaj je śmiało :f_grin:

Wszystko jasne?
Zapraszam na discord :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Aon11

Wygląda na to, że link do discorda nie działa. Grupa jeszcze aktywana? Bardzo chciałbym dołączyć.

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

Macie regulamin grupy? :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
ErHB01

a sam o sobie nic nie powiesz co grasz i jakies grafy ?

Odpowiedz
Cytat
Aon11

Tak mój wygląda:

Odpowiedz
Cytat