Działa wam PTR ??
Napisane przez z48o0
za takie cos powinni kase zwracac !
A jesteś pewien, że w warunkach umowy którą zawarłeś nie ma nic wspomniane na temat chwilowych braków dostępu do serwisu z przyczyn technicznych ;)?
Pozdro.
PTR już śmiga od jakiegoś czasu, gdyby ktoś z jakichś przyczyn zamiast go otworzyć monitorował ten wątek czekając na post informujący, że już wszystko jest OK.
Napisane przez imgoingtomirage
Napisane przez z48o0
za takie cos powinni kase zwracac !A jesteś pewien, że w warunkach umowy którą zawarłeś nie ma nic wspomniane na temat chwilowych braków dostępu do serwisu z przyczyn technicznych ;)?
Pozdro.
Używam Mozilli i niestety PTR nie działa. Strona uruchamia się na chwile, a później tylko białe tło. W innych przeglądarkach działa. O co chodzi
Casaligna,
Mam tak samo w firefoxie i chrome, trzeba dac wstecz i zatrzymac w pore ![]()
edit:
tak sie zastanawiam, czy nie jest to problem po naszej stronie, gdyz podobny kazus mam z jeszcze jakas stronka, albo dwiema...
Od paru miesięcy nie działa tak jak powinno. Gubi ponad 60% rozdań, ale to co się ostatnio dzieje to po prostu
Napisane przez chrischrischris
Casaligna,Mam tak samo w firefoxie i chrome, trzeba dac wstecz i zatrzymac w pore
edit:
tak sie zastanawiam, czy nie jest to problem po naszej stronie, gdyz podobny kazus mam z jeszcze jakas stronka, albo dwiema...
Dobry trick ![]()
Pewnie tak, ale nie wiem jak to naprawić. Inne strony działają ok.
Napisane przez chrischrischris
Casaligna,Mam tak samo w firefoxie i chrome, trzeba dac wstecz i zatrzymac w pore
edit:
Niestety też tak mam :/
Nawet jeśli dam wstecz i zatrzymam stronę to przy każdej operacji, wyszukaniu itp strona na nowo się "biała".
Mialem to samo na mozilli, przerzucilem sie na chrome i wszystko smiga. Szkoda tylko ze nadal gubi mnostwo rozdan