Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

co grać??

21 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,342 Wyświetlenia

tak jak w temacie co grać aby przynosiło wiekszy profit niż do tej pory grane przeze mnie sng 7$ non turbo 6max na starsach roi 10%. W grę wchodz tylko sng na starsach. myślałem nad 180t 8$ co o tym sadzicie i czy o wiele wyższy poziom jest niż na 2.5$ 180t?
bankroll 2k$

Odpowiedz
Cytat
20 odpowiedzi

jest tu kto??

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989

nie starcza Ci profit ze stawek 7$ 6 max z 10% ROI??

Odpowiedz
Cytat

w jakim znaczeniu ? owszem mozna z tych stawek zyc, ale chcę sie rozwijac, isc w gore co za tym idzie wiecej zarabiac

Odpowiedz
Cytat
McBurak

na 180t za 8 to mysle ze 4k$ to takie rozsadne minimum roll, poza tym poziom jednak wyzszy niz na 2,5 - fishow dalej duzo, ale regi juz cos zaczynaja ogarniac. Tbh gralem je tylko kilka dni, po serii ok 100 sng gdzie mialem bodajze tylko 3 mincashe dalem sobie spokoj :D Wariancja jest tam jednak ogromna.

Odpowiedz
Cytat

myslisz ze roi 30% jest mozliwy? to co polecasz??

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Cześć Damian,

Czemu chcesz zmienić typ gier?
Osiągając ROI 10% na 6-max jesteś w stanie zarobić zdecydowanie więcej, aniżeli 30% na turniejach 180 turbo. Wszystko przez czas gry.

Nawet biorąc pod uwagę możliwość większego multi-tablingu.
Nie lepiej zostać przy tym co pewne i daje dobry profit.

Z ciekawości - na jakiej próbce osiągnąłeś takie ROI?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

jak to w co grać ?

Graj w zielone :D

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

no money 180mans, everyone's solid

Odpowiedz
Cytat

próbka to 6k sng na 7$ i jakies 3k na nizszych tam troche wiekszy roi, odpalam po 12, probowalem zwiekszyc volume ale w poznej fazie jest dla mnie prawie nie mozliwym dobrze grac bo nie raz wychodzi tam po 10 HU, limit 15$ jak dla mnie to nie do grindowania. a o 180t myslalem nad 20 stolami gralem nawet wiecej na 2.5$ ale mala probka jakies 500sng roi 30-40% na tym 2.5$ spokojnie mozna te 60% ROI wyrobic,tylko to sie pokrywa z moim profitem z 6 max a moim zdaniem jest to ciezsza gra, a 6 max turbo 7$ da sie jakis roi 8-10% wyrobic bo ja z tego co gralem to strasznie swingowe te turbosy sa i zaregowane

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

spokojnie to mozesz grindoawc z 10% roi
wszystko ponad jest wydarte z gardeł innych regów :D

Odpowiedz
Cytat
jarrekz

60% roi na 180os 2,5$ imho jest niemozliwe w obecnych czasach. Jezeli jest taki kozak ktory tyle ciagnie w long runie to chetnie go poznam;]
Teraz kwestia ROI, nie powinienes porownywac roi swoich gierek do innych, powinienes dowiedziec sie ile jestes w stanie robic $/h na innych odmianach i skonfrontowac to z obecnym $/h ktore robisz.

Odpowiedz
Cytat

no przeliczalem to na $/h.....i wyszlo mi ze przy roi 30% na 8$ 180t mial bym prawie 2 razy tyle, tylko czy ten roi jest wykonalny

Odpowiedz
Cytat
jarrekz

Napisane przez damianjermacz
no przeliczalem to na $/h.....i wyszlo mi ze przy roi 30% na 8$ 180t mial bym prawie 2 razy tyle, tylko czy ten roi jest wykonalny

jest

Odpowiedz
Cytat

no to moze za jakis czas zaatakuje te sng,a narazie pozostaje mi probowac zwiekszyc volume 6max

Odpowiedz
Cytat
gadouk

tak jak w temacie co grać aby przynosiło wiekszy profit niż do tej pory grane przeze mnie sng 7$ non turbo 6max na starsach roi 10%. W grę wchodz tylko sng na starsach. myślałem nad 180t 8$ co o tym sadzicie i czy o wiele wyższy poziom jest niż na 2.5$ 180t?
bankroll 2k$

a trubo nie mozesz grac?

Odpowiedz
Cytat

ciezko jest tam duzo regow, macie jakies filmiki z turbosow? wszystko tam na flipach leci praktycznie

Odpowiedz
Cytat
gadouk

ciezko jest tam duzo regow, macie jakies filmiki z turbosow? wszystko tam na flipach leci praktycznie

a na 180tkach nie ma regow? tak samo sporo

jak ogarniasz dana odmiane to rob to dalej tylko zmien na turbo ityle
traffic wyzej napewno bedziesz miec lepszy niz na nonturbo

Odpowiedz
Cytat
Endurx

NL50 :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
NightRage18

a 6 max turbo 7$ da sie jakis roi 8-10% wyrobic bo ja z tego co gralem to strasznie swingowe te turbosy sa i zaregowane

Będzie bardzo ciężko o takie ROI

Odpowiedz
Cytat