że ktoś zjedzie moje AA swoim J6 o i nie raz tak było ... na NL 5 też takie osoby są, ale jest ich mniej
nie wierze, na nich sie zarabia ^
że ktoś zjedzie moje AA swoim J6 o i nie raz tak było ... na NL 5 też takie osoby są, ale jest ich mniej
nie wierze, na nich sie zarabia ^
TehGamer: grajac 24 stoly czystego ABC mozna z NL2 przefrunac na NL25 w ciagu dwoch/trzech tygodni i uwazam, ze to najskuteczniejsza metoda na te limity.
Jak uwazasz inaczej to Twoja sprawa, ale zupelnie nie rozumiem Twoich facepalmow i tak chamskiego potraktowania mojej wypowiedzi.
bo nie wiesz czemu on przegrywa, a gadasz mu zeby gral wiecej stolow
a jezeli gra ZLE poprostu? wtedy ta twoja strategia moze rzeczywiscie pozamiatac jego wariancje
razem z jego bankrollem
nie sadze by potrafil grac az tak dobrze ABC ze gra NL2, a zeby grindowac 24 stoly trzeba miec to opanowane do perfekcji i kazdy ruch nie powinien zajmowac wiecej niz 3 sekund
ponadto granie 24 stolow nie rozwija zadnych twoich umiejetnosci, nie naprawia leakow, wylacza myslenie
jedyne co mu proponuje to poprostu grac dalej to co gra, jezeli to downswing - minie predzej czy pozniej, nie ma sensu zmieniac jego gry, skoro byla ona dobra
i tez radze wejsc wyzej, nie ma sensu siedziec na NL2 skoro do NL25 jest praktycznie taki sam poziom
Ta probka 100k rak raczej pozwala domniewywac, ze jednak gra dobrze. Zle sie dzieje poprostu od niedawna. Zwiekszenie liczby stolow czasami naprawde pomaga. Czlowiek skupia sie wtedy na grze a nie na badbeatach i tego typu rzeczach.
Po pierwsze primo!!! JESTEM KOBIETĄ
Po drugie, bez piany proszę.
Po trzecie, może i ja coś powiem w swojej sprawie. Temat NL2 mam już za sobą. Przeszłam na NL5. Odpaliłam 4 stoły złapałam natychmiast mega up'a i chyba psychika tego nie dzwigneła. Użeram się na NL2 a tu wchodze na NL5 i miażdze. I tutaj przyznaje mój błąd odpalenie 16 stołów i klaps pod oko.
btw. grałam 16 stołów bo, wyrabiałam FirstDeposit, i jeśli nie kłóci się to dobrym obyczajem to uważam, że ABC grałam na (4-), po analize ponad 100k rozdań z NL2. Teraz juz po analizie, i po lekko ponad 10k na NL5 myśle sobie, że jest lepiej, (poza tą głupią decyzją.)
Teraz zrobiłam 2 ratę first deposit, więc znowu trzeba grindować, (micromania), ale już w sensie długości sesji, a nie ilości stołów.
A tak wyglada mój początek na NL5, z wyraźnym akcentem mojej głupoty ;), ale już po tym wróciłam do 6 stołów i wracam na właściwy tor.

Na deser jeden michałek:
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.02/$0.05 No-Limit Hold'em (8 handed)
Known players:
[tg]BB$8.74:///////;UTG2$2.74:///////;MP1$3.23:///////;MP2$6.00:///////;MP3$2.53:///////;CO$7.19:///////;BU (Hero)$10.08:///////;SB$6.40:///////;[/tg]
Preflop: Hero is BU with A:d, 7:d.
UTG2 folds, MP1 calls $0.05, MP2 calls $0.05, 2 folds, Hero calls $0.05, SB calls $0.03, BB checks.
Flop: ($0.25) 2:d, 4:c, J:d (5 players)
SB checks, BB checks, MP1 checks, MP2 checks, Hero checks.
Turn: ($0.25) Q:s (5 players)
SB checks, BB checks, MP1 checks, MP2 checks, Hero checks.
River: ($0.25) T:d (5 players)
SB bets $6.35, BB folds, MP1 folds, MP2 folds, Hero calls $6.35.
Final Pot: $12.95.
Results follow:
Hero shows a flush, ace high(Ad 7d).
SB shows a straight, queen high(9c 8c).
Hero wins with a flush, ace high(Ad 7d).
bo nie chodzi o to zeby nabijac rake, ale w pokera gra
i to tak dobrze jak potrafisz
$0.02/$0.05 No-Limit Hold'em (8 handed)
Known players:
[tg]BB$8.74:///////;UTG2$2.74:///////;MP1$3.23:///////;MP2$6.00:///////;MP3$2.53:///////;CO$7.19:///////;BU (Hero)$10.08:///////;SB$6.40:///////;[/tg]Preflop: Hero is BU with A:d, 7:d.
UTG2 folds, MP1 calls $0.05, MP2 calls $0.05, 2 folds, Hero calls $0.05, SB calls $0.03, BB checks.Flop: ($0.25) 2:d, 4:c, J:d (5 players)
SB checks, BB checks, MP1 checks, MP2 checks, Hero checks.Turn: ($0.25) Q:s (5 players)
SB checks, BB checks, MP1 checks, MP2 checks, Hero checks.River: ($0.25) T:d (5 players)
SB bets $6.35, BB folds, MP1 folds, MP2 folds, Hero calls $6.35.Final Pot: $12.95.
Results follow:
Hero shows a flush, ace high(Ad 7d).
SB shows a straight, queen high(9c 8c).Hero wins with a flush, ace high(Ad 7d).
Czemu limpujesz preflop?
https://www.pokertableratings.com/replayer/index.php?site=stars&id=47057286591&hash=8407226185
jestem fiszem wiem, więc może nie jestem odpowiednią osobą by Cię krytykować, ale popełniasz kardynalne błędy, to nie jest downswing, jedynie nie najlepsza gra i jak widać po powyższym zagraniu oznaki tiltu .
Zacznij od
1.tydzień przerwy od pokera
2.Zmniejszenia listy stołów
Skoro osiągałeś wcześniej efekty to znów to zrobisz tylko musisz przeczekać ten okres i jakoś się utrzymać