Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
smiechu0808

Hello Łukasz,

Thank you for your email.
Unfortunately we are currently experiencing a technical issue with ecoPayz.

Please rest assured that we are working toward a swift resolution and hope to process transactions using this method shortly.

In the meantime, we recommend using an alternative payment method available in the Cashier.

We are sorry for any inconvenience caused.

Regards,

Alessandro
Stars Payment Services

Disclaimer: We will never ask you for your password, Stars PIN, or credit card information by email.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

To już się robi żenujące normalnie po takich mejlach jak dostaliście przychodzi mi mejl z eco

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Po zmianie polskich znaków w imieniu oraz adresie (tj. usuniecia ich) przeszedl mi przelew pierwszy raz na konto ecoPayz. Czas oczekiwania ok 10h.

Problem jest taki ze zakladalem pierwsze konto w USD i wplacalem przez nie na P*. Teraz przy wyplacie nie mozna przelac ze starsow USD tylko mamy opcje do wyboru EUR/PLN. Wiec przewlautowuje mi na starsach USD - > EUR, a nastepnie jak otrzymam hajs na ecoPayz w EUR to przewalutowywuje mi na USD.

Wiec z 13$ ktore wyplacilem, otrzymalem 12,51$. Radze zakladac pierwsze konto w EUR.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Dodatkowo udalo mi sie przed sekunda wplacic z konta EUR na PokerStars wiec zobaczymy czy bede mogl wyplacic za 2 dni EUR na EUR.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

A nie wiecie, czy mój adres w ecoPayz musi odpowiadać adresowi w PokerStars? Czy obie strony transakcji dzielą się tymi danymi?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez MWaler
Dodatkowo udalo mi sie przed sekunda wplacic z konta EUR na PokerStars wiec zobaczymy czy bede mogl wyplacic za 2 dni EUR na EUR.

tak, będziesz mógł, ten numer konta euro automatycznie zastąpi ten z usd, wiem bo zrobiłem ten sam błąd :)

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808

Czyli MWaler i przemek9422 po zmianie w danych już nie mają problemu. Ciekawe to. Bo jeżeli to o to chodziło to dlaczego starsy mają taki problem z usunięciem tego błędu.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Dobra, szukałem różnic w danych w kontach wracając z meczu i znalazłem że na starsach adres miałem ul. xxx 99 m 99 na eco ul. xxx 99/99 . Nie wiem czepiam się już czego się da, jak wy mieliście ?

Odpowiedz
Cytat
smiechu0808

Napisane przez Azzinoth
Dobra, szukałem różnic w danych w kontach wracając z meczu i znalazłem że na starsach adres miałem ul. xxx 99 m 99 na eco ul. xxx 99/99 . Nie wiem czepiam się już czego się da, jak wy mieliście ?

Ciekawe to bo ja mam na starsach przy ulicy "Księdza", a na EkoPayz samo nazwisko bez księdza. Tyle, że ja jeszcze nie usuwałem polskich znaków.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Skoro im pomogły te znaki, to u mnie coś musi być jeszcze nie tak, tak to ja rozkminiam, może metodą prób i błędów uda się dojść do końca tej męczarni...

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316

jak zamowic karte ? do entropay ?

Odpowiedz
Cytat
wariat007

Napisane przez Azzinoth
Skoro im pomogły te znaki, to u mnie coś musi być jeszcze nie tak, tak to ja rozkminiam, może metodą prób i błędów uda się dojść do końca tej męczarni...

Szkoda tylko, że rozkminianiem takich rzeczy muszą się zajmować sami zainteresowani użytkownicy a nie programiści PS/Eco...

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Napisane przez Mateusz9316
jak zamowic karte ? do entropay ?

Poszukaj w tym wątku pewnie znajdziesz więcej info Entropay

Odpowiedz
Cytat
MarcinEmpik

Mi po zmianie polskich znaków wypłata przyszła dosłownie w minute. Poprosiłem o zmianę i po chwili miałem w nazwisku zmienione znaki( adres można zmienić samemu) po czym zleciłem wypłatę i po minucie miałem kasę na ecopayz. Adres na pokerstars radze wpisać identyczny jak macie na ecopayz, ja tak zrobiłem. Z kolei drugie imię nie ma znaczenia bo na ecopayz mam dwa imienia a na pokerstars jedno i wypłata doszła.

Odpowiedz
Cytat
darkst

Skoro niektórzy piszą, że wypłaty już są realizowane to mam takie pytanie laika, co zrobić krok po kroku by wypłacić?

1. Zakładam konta w EUR na ecopayz (skan dowodu + wyciąg z banku)
2. Wpłacam na konto ecopayz (przelew czy jest możliwa paysafecard?)
3. Wpłacam na P* i robię obrót, następnie przewalutowanie na euro
4. Wypłata na ecopayz i przelew na konto bankowe

Dobrze kombinuję czy coś pominąłem?

Odpowiedz
Cytat
Kodzien

Pamiętajcie, żeby przy zmianie polskich znaków także zmienić np ulicę na taką jaka jest zapisana w ecoPayz. Np w Starsach jest Sobieskiego 1/2, a w ecoPayz Jana III Sobieskiego 1/2. Wtedy przelew powinien pójść bez problemu, tak jak u mnie.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez darkst
Skoro niektórzy piszą, że wypłaty już są realizowane to mam takie pytanie laika, co zrobić krok po kroku by wypłacić?

Według moich ustaleń to:

1. Zakładam konta w EUR na ecopayz (skan dowodu + wyciąg z banku)
Poprze EWO - status GOLD od ręki.

2. Wpłacam na konto ecopayz (przelew czy jest możliwa paysafecard?)
Jeżeli przelewem to poprzez Przelew Europejski - opłata 5 PLN w większości banków i brak dodatkowych kosztów.

3. Wpłacam na P* i robię obrót, następnie przewalutowanie na euro
Najlepiej z poziomu kasjera PokerStars ustawić walutę preferowaną na € i mieć problem z głowy.

4. Wypłata na ecopayz i przelew na konto bankowe
Nic dodać.

Dobrze kombinuję czy coś pominąłem?

Oczywiście to są moje wnioski, ale zrobione na "sucho", więc mogę gdzieś się mylić.

Odpowiedz
Cytat
orb1teq

Otóż zleciłem wypłatę o 12:32
Na Ecopayz doszła o 12:36
Była to pierwsza zlecona wypłata na ecopayz, tyle, że w poziomu kasjera najpierw przerzuciłem USD na EUR i dopiero zleciłem wypłatę.

Na koncie ECO nie mam polskich znaków ale za t na koncie P* mam polskie znaki w adresie

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Dobra, rozkimniłem to. Doszedł hajs. Adres musi być identyczny. Co musiałem zrobić:
1. Zmiana polskich znaków.
2. Identyczny adres miałem na starsach ulica xx m xx na eco ulica xx/xx zmieniłem na starch(można samemu) na tak jak mam na eco.
3. Miałem na eco wpisany Region/Discrit na starsach nie (i nie da się wpisać) więc napisałem do eco aby usuneli i skasowali.
4. Zrobiłem wypłate w nocy , to bez znaczenia dla nich ale moich nerwów już tak i po 6h kasa doszła.

Więc wychodzi, że nasze dane muszą być identyczne tu i tu.

Odpowiedz
Cytat
MarcinEmpik

Ja na starsach regionu wpisanego nie mam choc na eco mam i wyplata i tak doszla bez problemu bez pisania do eco o usuniecie regionu.

Odpowiedz
Cytat