Skip to forum
Notifications
Clear all
1,158 Posts
270 Users
985 Reactions
216.8 K Views
dzipek19922

ja mam pytanie jak najkorzystniej wpalcac hajs ze skrilla na ecopayz ? Robie to na razie przez entropay ale jak dla mnie to duze zdzierstwo ewentualnie jak najkorzystniej wplacic haj na p*. Pisal ktos tu o ziomku z Ew, ze przelwa mu sie hajs i on pozniej na eco. Jakie sa od tego prowizje ? Dzieki za odpowiedz :)

Reply
michalex

]Ok dzięki za pomoc. Czyli najkorzystniej wypłacać w przewalutowując przez funty.

Reply
michalex

.html

Tak wyglądało okno przy wypłacie kartą ecoPayz w bankomacie banku Millennium.
Czyli wychodzi po kursie 4.5578 wypłata a kurs funta 4.88 więc nadal słabo :(

Reply

Jak już doszliśmy do tematu wypłat to mam kilka pytań:
1. Jak rozpoznać, który bankomat daje nam wybór obciążenia konta eco w PLN, a których omijać szerokim łukiem? Ciut wyżej kolega napisał, że nie każdy daje nam taki wybór
2. Polecacie/odradzacie jakiś konkretny bankomat?
2. Ile max wypłacę jednorazowo z bankomatu w PL? (limit eco 1500e/d gold acc)
3. O co chodzi z tym przewalutowaniem przez funty? :f_rolleyes:
4. Maksymalny przelew PS>eco?

Zapoznałem się z całym tematem i nie znalazłem odpowiedzi na powyższe pytania.

Nie chciałbym przy takiej sumie czegoś spie%^&*( na ostatniej prostej przy ścianie płaczu.

Reply
Michasia

@michalex wybierasz obciaz moje konto PLN 50

Reply
strmov

Hej,

Z jakiego linka trzeba sie zarejestrowac w ecoPayz, zeby miec odrazu konto gold?

Reply
koval21

Napisane przez strmov
Hej,

Z jakiego linka trzeba sie zarejestrowac w ecoPayz, zeby miec odrazu konto gold?

https://www.ewallet-optimizer.com/

Reply

Witam wszystkich.
Potrzebuje regularnie i bezpiecznie wyplacac $ z PS, Wczesniej uzywalam netellera ale juz takiej opcji nie ma wiec
przekopalam sie przez wszystkie strony artykuly i moj wybor padl na Ecopayz. Zalozylam konto przez> https://www.ewallet-optimizer.com/ Ale co wazniejsze w momencie kiedy klikam opcja z wyrobieniem karty bankomatowej ( plastik)) to wyskakuje mi opcja wyrobienia tylko i wylacznie mastercard ( a z info ps wychodzi ze nie realizuja wyplat na mastercard tylko musi byc visa). wiec jak wogule da sie wyplacac na ecopayz? (po wplacie na ps pojawi sie opcja ecopayz? bo myslalam ze porostu na karte visa sie wyplaca a w info ps nie ma zadnej informacji o mozliwossci wyplacania na EcopayZ) (2)
Dodam iz nie dodalam konta bankowego ( chce wplacic pierwsze pieniazki inaczej( o ile wogule sie da?np. jest opcja "przelew europejski" , dodam iz nie obchodzi mnie oplacalnosc wplaty bo robie to tylko raz w celu weryfikacji na PS? (3) ) narazie tylko otworzylam konto w ecopayz przez> https://www.ewallet-optimizer.com/ <. Prosze o pomoc . Z gory dziekuje :*

Reply
koval21

Napisane przez magdalina12
Zalozylam konto przez> https://www.ewallet-optimizer.com/

sprawdz czy w mailu "Invitation for an ecoAccount" który dostałaś podczas rejestracji kliknęłaś przycisk "Accept"

Ale co wazniejsze w momencie kiedy klikam opcja z wyrobieniem karty bankomatowej ( plastik)) to wyskakuje mi opcja wyrobienia tylko i wylacznie mastercard ( a z info ps wychodzi ze nie realizuja wyplat na mastercard tylko musi byc visa). wiec jak wogule da sie wyplacac na ecopayz?
(po wplacie na ps pojawi sie opcja ecopayz? bo myslalam ze porostu na karte visa sie wyplaca a w info ps nie ma zadnej informacji o mozliwossci wyplacania na EcopayZ)

Wypłatę z PS na EcoPayz nie realizujesz przez opcję wypłaty na kartę Visa, bo to nie przejdzie. Gdy dokonasz pierwszego depozytu za pomocą EcoPayz, w opcjach wypłaty na Starsach pojawi się EcoPayz. Po odczekaniu 48 godzin od pierwszego depozytu będziesz już mogła wypłacać pieniążki.

Dodam iz nie dodalam konta bankowego ( chce wplacic pierwsze pieniazki inaczej( o ile wogule sie da?np. jest opcja "przelew europejski" , dodam iz nie obchodzi mnie oplacalnosc wplaty bo robie to tylko raz w celu weryfikacji na PS? (3) ) narazie tylko otworzylam konto w ecopayz przez> https://www.ewallet-optimizer.com/ <.

Nie musisz dodawać konta bankowego jeżeli nie będziesz robiła z jego pomocą wypłat/wpłat. Istnieje też możliwość zasilenia EcoPayz z Netellera i Skrilla, poprzez support ewallet-optimizer.com.

Reply
Fikcyjny

Witam, jest możliwość przerzucić pieniądze z ecopayz na netellera? Chciałbym kupić HM2 a nie wiem jak przelać pieniądze na netellera?

Reply
DamianLuna

Nie da się zrobić przelewu pomiędzy tymi portfelami internetowymi.

Reply
GluttonyMK

Takie jedno pytanko w kwestii prywatności: Czy nie było niedawno takiej ustawy w UE, która nakazywała instytucjom bankowym (rozumiem, że Ecopayz też do tej kategorii należy), żeby informowały urzędy danego kraju (np. Polska), że obywatele tegoż kraju mają u nich konto? Wtedy portfele internetowe nie są sposobem na ominięcie sytuacji w której, dajmy na to US, będzie miał wiedzę, że mam konto na Ecopayz i sobie trzymam tam jakiś środki. :f_love:

Reply
7Tantal

Obracam i gram w usd na poker*. Czy konto w ecopays mam zakladać w $$$ czy lepiej przeżucić się na eur? Trochę zdurniałem bo wszyscy tu robicie wypłaty w eur. czy coś przemawia na wypłaty w eur?

Reply
koval21

Napisane przez 7Tantal
Obracam i gram w usd na poker*. Czy konto w ecopays mam zakladać w $$$ czy lepiej przeżucić się na eur? Trochę zdurniałem bo wszyscy tu robicie wypłaty w eur. czy coś przemawia na wypłaty w eur?

PokerStars dokonuje wypłat na EcoPayz jedynie w EUR i PLN. Z racji tego, że na EcoPayz nie możesz sobie wyrobić karty w PLN a jedynie w USD, EUR, GBR - na dzień dzisiejszy najrozsądniej jest mieć wszystko w EUR aby jak najmniej tracić na przewalutowaniach. Nawet preferowaną walutę w Cashierze na Starsach możesz sobie ustawić na EUR

Reply
bw0908

jak zrobić przelew na inne konto ecopayz ? To a Merchant ?

Reply
Moderator
baadnewz01

Napisane przez bw0908

Nope wybierz "To an Individual" chyba, że chcesz na swoje tylko w innej walucie, to wtedy "Beetwen your Accounts"

Reply
bw0908

Napisane przez baadnewz01

Napisane przez bw0908

Nope wybierz "To an Individual" chyba, że chcesz na swoje tylko w innej walucie, to wtedy "Beetwen your Accounts"

To niestety nie zrobię muszę zweryfikować konto.

Reply
SvenSane

Jak ktoś wyżej napisał, najlepiej mieć wszystko w Ojrosach chociaż może później wprowadzą PLNy jak pozostaną : D

Reply
ErHB01

ej ziomeczki dlaczego ja nie mam opcji depozytu poprzez ecopayz? jest tylko mastercard entropay visa i paysafecard

wy macie mozliwosc wplaty przez ecopayz w cashierze ?

w ogole klikajac w cashiera wyskakuje info 'cashier restriction' w ktorym pisza o jakims security issue na moim stars koncie," some of your deposit options have been restricted"

Reply
DamianLuna

Pisz do supportu PokerStars w celu wyjaśnienia

Reply