Przejdź do forum
Elephant a PT2.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Elephant a PT2.

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
650 Wyświetlenia
piachu01

Witam. Dzisiaj dostałem licencję do słonia i zasanawiam się czy warto instalować. Do tej pory używałem tylko PT2 jednak brakuje mi tam kilku rzeczy(np brak w Hudzie ilości 3betowania pf-Elephant to ma?). Nie mam zielonego pojecia jak rozwijał się Wasz program i czy jest już wersja finalna. Na pewno jest ktoś kto go używa i mógłby mi powiedzieć czy jest lepszy od PT2 i jak się ogólnie program sprawuje?

I czy współpracuje z ipoker?

6 odpowiedzi
Marg0z

Muszę Ci niestety odradzić... PT2 to przyjnajmniej gwarancja stabilności i stałego działania HUD'a. W elephancie póki co nie ma żadnych gwarancji ;P na przykład u mnie HUD raz działa raz nie ... a po użyciu HUD'a programu nie da się zgasić przez pół godziny :P

Meylot

Poprawcie mnie jeśli się mylę... Z moich krótkich obserwacji wynika, że Elephant nie udostępnia ŻADNYCH dodatkowych statystyk ponad 8 podstawowych (vpip,pfr,bbsteal,AF,w$@sd,sdw)

Masqb

Zainwestuj lepiej w HM (oszczędzisz sporo czasu i nerwów)

piachu01

Masqb napisał

HM coś mi się przycinał ostatnio po imporcie rąk.

marcinos

Elephand ma wiecej niz 8 nie wiem ile duzo, w opcjach huda ustawiasz co chcesz

piachu01 napisał

Masqb napisał

HM coś mi się przycinał ostatnio po imporcie rąk.

Ja miałem HM przez chwile, dluga instalacja, pozniej wczytywanie wszystkich rąk....zajelo to sporo czaso ale wszystko ladnie wgral po czym od tego momentu zupelnie przestal, kazalem mu wgrywac z konkretnego pliku (nowego) i ciagle wyrzucal blad, ze nie znaleziono rak do wgrania...:/ co moze byc nie tak?

Poki co uzywam Poker Office, prosty w obsłudze, interface bardzo uproszczony i przez to dosc nieczytelny, ale dziala i to jest najwazniejsze :P