Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Grecja

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,471 Wyświetlenia
monikaa

Jak wygląda tam sytuacja odnośnie pokera online?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi

Tragicznie. Jedyny europejski kraj, który jak do tej pory całkowicie zabił opłacalność gier. Horrendalne podatki są nie do przeskoczenia.
Na szczęście można korzystać z platformy .eu, jeśli jedzie się tam tylko na kilka miesięcy i nie jest się rezydentem podatkowym Grecji.
Nie wiem, czy moje informacje są aktualne. Najlepiej wysłać zapytanie do supportu.

Odpowiedz
Cytat
paymyoverbet

Osobiście mieszkałem w Grecji i ciągle jestem na bieżąco. Sytuacja wygląda tak. Można grać i jest to jak najbardziej legalne, gra się na eu, lecz jest podatek od sesji i profitu. Czyli grając sesję od 17-23 po wyrobieniu profitu powyżej 100€ płacisz podatek. Lecz, można go uniknąć gdy się zarejestrujesz do turniejów i cały profit idzie niby na sesję. Wtedy nie mogą pobrać podatku i tak w kółko. Jeśli sam zobaczysz to w wielu turniejach jest Greków zapisanych a później ich nie ma. Tak uniknąć mogą opodatkowania. Innym problemem jest to że nie wszystkie roomy mają wykupioną licencję na działanie w kraju. Dlatego nie wszystkie roomy są dostępne. Mam nadzieję że pomogłem z odpowiedzią i pozdrawiam.

Ps. Będę w Grecji przez 2,5 miesiąca jeśli będziesz na miejscu to można się zgadać na skype ;-)

Odpowiedz
Cytat

Greckie pomysły. :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
paymyoverbet

Napisane przez URJoke0
Greckie pomysły. :yaoming:

Tak Grecy kombinują i dlatego kraj stoi jak stoi :truestory:

Odpowiedz
Cytat