Przejdź do forum
Holdem Manager

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Holdem Manager

20 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
842 Wyświetlenia
ripper92

Ej to da się mieć HM za darmo ?????

No pucować się sami pewnie macie za darmo a nie chcecie innym pomoc.

19 odpowiedzi

Napisane przez ripper92
Ej to da się mieć HM za darmo ?????

Tak, odwiedź ich strone.

ripper92

Świetny żart.

kondziowy

nie zart tylko mozna za darmo dostac HM jesli ugrasz iles tam punktow na jakims pokerroomie. Ostatnio dodali nawet Pokerstars widze.

Napisane przez ripper92
Świetny żart.

Jak to mówią głupi sie śmieje ze wszystkiego :rolleyes:
http://www.holdemmanager.net/GetitFree.aspx

ozi
ozi

Nie żart, tylko odwiedź ich stronę i naciśnij magiczny przycisk "Free", który de facto oznacza tyle, co otrzymanie Holdem Managera za darmo (?)

ripper92

Który jest tylko trialem.

ozi
ozi

Napisane przez ripper92
Który jest tylko trialem.

ripper92

A co nie???

CIACH

Jeżeli jeszcze raz napiszesz coś w tym tonie, dostaniesz bana. Wszyscy wyżej odpowiedzieli na Twoje pytanie, a jezeli ktoś nie potrafi kliknąć w linka to już nie ich wina.

edycja VictorM

ripper92

Aha rozumiem czyli inni użytkownicy mogą nazywać mnie głupkiem i drwić ze mnie a ja będe banowany.

W linka nie wchodziłem bo i tak wiedzialem że to nie za darmo.

Więc powtórze jeszce raz za darmo to znaczy bez zadnego wkładu finansowego, dla mnie to jest za darmo.

No to jak bym wpłacil te pieniądze i ugrał te punkty to bym miał już bez ograniczeń czy tylko na ten room co wpłaciłem pieniądze ??

No i miał bym na nieskonczoność czy tylko na rok naprzykład?

i mam jeszce takie pytanie na jakich limitach i w jakim rodzju(FR,SH) statystki się przydają, ja na razie gram FR NL5 czy tam przydadzą mi się staty??

Zauważyłem że w tych bazach rąk na forum umieszczacie tylko do shorthanded, a na full ring nie.
Czy te staty byłyby wogóle widoczne jak pomniejsze maxymalnie stół????

Wycięte

Jeżeli masz zamiar obrażać innych to lepiej wcale nie pisz.

edit VictorM

To może ja spróbuje ci to wyjasnić. Masz dwie możliwości żeby otrzymać licencję na ten program. Zapłacić w pełnej wysokości cenę (purchase), albo poprzez zarejestrowanie się na partnerskim roomie pokerowym poprzez ich linka( to jest ten który podawali ci inni użytkownicy). Licencję otrzymasz dopiero z momentem ugrania odpowiedniej ilości punktów na danym roomie (czyli musisz tam ugrać odpowiednią ilość rake'u). W tym momencie bez płacenia możesz dostać tylko 15-dniowy trial. Jeżeli koniecznie chcesz korzystać z tego typu programu to może spróbuj Poker Tracker 3, ma on 60-dniową darmową wersję (trial). Pozdrawiam

Co do pozostałych pytań to jeśli ugrasz odpowiednią ilość punktów, to będziesz miał pełną licencję na wszystkie poker roomy. Stoły shorhanded to stoły 6-osobowe (dlatego shorthanded) w przeciwieństwie do full ring gdzie gra 9 ljub 10 osób.
Programy tego typu przydają się pod warunkiem że umiesz z nich korzystać. A baza rąk będzie ci sie tworzyć jak będziesz grać.

Wielkość wyświetlanych statystyk (huda) można konfigurować, tak więc prawdopodobnie nawet jak maksymalnie pomniejszysz stół to będą one widoczne.

VictorM

Ripper, wszystko w tamtym linku jest dokładnie jest napisane. Dostajesz pełną wersję PRO po wyrobieniu odpowiedniej ilości punktów/rakeu. Wybierasz czy chcesz Holdem Manager, czy Omaha Manager. Pamiętaj, że korzystając z tamtych ofert nie będziesz mógł zdobywać Strategy Points na Poker Strategy.

A na NL5 taki program Ci się nie przyda. Zbyt dużo graczy gra na tych limitach i niezbyt często zostają na tyle długo, żeby statystyki były wiarygodne.

Połączę ten wątek z poprzednim.

ripper92

Dzięki za pomoc i normalne odpowiedzi bez zbędnych komentarzy:)

No to od jakiego limitu na full ring używacie statystyk, myślę że już na NL25 to są potrzebne ale np na NL10 mogą zwiększyć dochodowość gry czy jest to jescze za niski limit na ich przydatność??

Gram tak NL5 cały czas bo na NL10 wszystkie stoły to5-7 graczy na stolik to shorty a ja gram BSS. mam Rolla 500$ ale bez programów wspomagaczy też nie chcę iść wyżej niż NL10 no i tak utknołem na tym NL5. Na shorthanded też już bym wolał ze statami startować, pozatym garm 12 stołów.

No to zadam jeszcze jedno pytanie ile stolików gracie Shorthanded tak NL5-NL10???

gladius01

Napisane przez ripper92

No to od jakiego limitu na full ring używacie statystyk, myślę że już na NL25 to są potrzebne ale np na NL10 mogą zwiększyć dochodowość gry czy jest to jescze za niski limit na ich przydatność??

Gram tak NL5 cały czas bo na NL10 wszystkie stoły to5-7 graczy na stolik to shorty a ja gram BSS. mam Rolla 500$ ale bez programów wspomagaczy też nie chcę iść wyżej niż NL10 no i tak utknołem na tym NL5.

Ja obecnie gram NL10 BSS i myśle że juz dziś przejde na NL20(brak 30EUR) i nigdy nie stosowałem programów(wspomagaczy) i na NL20 tez nie mam zamiaru takowych miec.Jeżeli bedziesz grał spokojnie i rozsądnie to wcale nie potrzeba programów(choc nie mam doświadczenia w grze z programami i tu najlepiej jak wypowiedza sie gracze bardziej doświadczeni).

szklarz1543

Ja mam jeszcze takie pytanie troche offtopic. Czy holdem manager i Poker Tracker obsluguja stoly z na euro i funty?

tigerek73

Tak obsługują. Tylko narazie jest problem z prawidłowym przeliczaniem na $. Przelicz 1:1. Mają to poprawić w wersji 1.10 beta lecz ściągnąłem i dalej to samo może w finalnej będzie poprwaione.

Napisane przez ripper92
Dzięki za pomoc i normalne odpowiedzi bez zbędnych komentarzy:)

Gram tak NL5 cały czas bo na NL10 wszystkie stoły to5-7 graczy na stolik to shorty a ja gram BSS. mam Rolla 500$ ale bez programów wspomagaczy też nie chcę iść wyżej niż NL10 no i tak utknołem na tym NL5. Na shorthanded też już bym wolał ze statami startować, pozatym garm 12 stołów.

No to zadam jeszcze jedno pytanie ile stolików gracie Shorthanded tak NL5-NL10???

Przy dużej ilości stołów na pewno staty przydają się do ogarnięcia większej ilości stołów, bo te programy obserwują przeciwników za ciebie. Co do użyteczności to na stoxpoker jest bardzo fajna seria statman autorstwa Sashy "pokey" Radisha, mówiąca o graniu ze "statami". Tyle że dostęp do filmików tych jest płatny, ale jeśli grasz na FTP możesz mieć ten dostęp za darmo:
http://www.trulyfreepokertraining.com/

Nic to nie kosztuje musisz tylko ugrać odpowiednią ilość punktów w miesiącu żeby otrzymać dostęp.

Gram sh i zawsze grałem 6-stolików i to jest chyba standard, ale myślę że więcej niż 10 to już się raczej nie da. Pozdrawiam

molekpl

Przy dużej ilości stołów na pewno staty przydają się do ogarnięcia większej ilości stołów, bo te programy obserwują przeciwników za ciebie. Co do użyteczności to na stoxpoker jest bardzo fajna seria statman autorstwa Sashy "pokey" Radisha, mówiąca o graniu ze "statami". Tyle że dostęp do filmików tych jest płatny, ale jeśli grasz na FTP możesz mieć ten dostęp za darmo:
http://www.trulyfreepokertraining.com/

Nic to nie kosztuje musisz tylko ugrać odpowiednią ilość punktów w miesiącu żeby otrzymać dostęp.

Gram sh i zawsze grałem 6-stolików i to jest chyba standard, ale myślę że więcej niż 10 to już się raczej nie da. Pozdrawiam

www.holdemmanager.net wyrobienie punktów na FTP to jak zabranie fiszowi lizaka ;) a w zamian licencja na 2 pc;P