Skip to forum
Jaki program do sta...

Notifications
Clear all

[Closed] Jaki program do statystyk?

11 Posts
8 Users
0 Reactions
528 Views
Marg0z

Nie pamiętam czy był już taki wątek na forum ale tak czy siak odświeże troche :D ... a więc zamierzam kupić sobie jakiś programik do statystyk bo na elephanta sprawnego to się nie doczekam :D a pomyślałem sobie że nie wejde na NL50 dopóki nie będę miał programu do statystyk :) ... zastanawiałem się nad Holdem Manager bo dużo osób poleca :D a wy co sądzicie ?

i takie pytania mam odnośnie HM:
- czy działa na większości platform ? (np. Pokerkings)
- czy ma dużo różnych statystyk
- czy fajnie się pracuje z HUDem? (w sensie czy zawsze się dobrze dopasowuje do stolików i nie ma z nim problemów)
- czy mozna sobie dodawać statystyki dodatkowe które się wyświetlają dopiero po kliknięciu w gracza a nie cały czas D:)

to chyba na tyle ... z góry dzięki za odpowiedzi :D

10 replies
tezapl

a dlaczego nie mozesz uzywac pt3 triala ktory dziala przez 55 dni

Qsypal

tezapl napisał
a dlaczego nie mozesz uzywac pt3 triala ktory dziala przez 55 dni

W porywach nawet dłużej :D Ja jednak polecam Elephanta, cały czas się rozwija, a to co już może zaoferować i tak w zupełności wystarcza.

toony122

1. nie :(

2. tak =)

3. tak :D

4. tak :tongue:

toony122

lista wspieranych roomów:
Party Poker, Poker Stars, Full Tilt, Absolute, Crypto Network, Dracula Holdem, Prima / Micro Gaming Network, Ipoker Network, Bodog, Ultimate Bet, OnGame Network, Everest, Betfair and Pacific.

do Bodoga i Pacifica trzeba dokupić hand grabber

petesam

toony a jak z kwestia mini stolow na ipokerze, chodzi mi czy hud automatycznie dostosowuje sie do wielkosci stolikow? I w ogole wiesza sie czasami czy dziala bez zarzutu?

VictorM

Ja też polecam HM. Pod względem szybkości działania przebija PokerTrackera. Druga sprawa - ilość filtrów - można sobie ustalać samemu dosłownie wszystko. Istnieje w dwóch wersjach Pro i Light. Light jest maxymalnie NL50. Wersje próbne można ściągnąć. Można płacić przez moneybookers (nie chwaląc się powiem, że to dzięki mnie ;), tak długo męczyłem producenta emailami, że w końcu uruchomili tę formę płatności). Support działa bardzo sprawnie, na odpowiedź nie czeka się dłużej niż 2 godziny (podczas ich godzin pracy). Bazy danych działają ze SpadeEye i z Telescopem.

Na stołach mini na ipoker działa.

PS Co do HUDa to prawym przcyiskiem myszy można sobie zmieniać położenie statystyk. Równocześnie się zmienia na wszystkich stołach. Jeżeli coś statystyki zasłaniają, to podczas gry można je przesunąć i zaraz wrócić do poprzedniego położenia.

Marg0z

Teraz gram na Evereście to i tak tam Elephant nie działa póki co więc ta opcja odpada :D a co do triala PT3 to jednego 60dniowego wykorzystałem na starym kompie ... a teraz za 7 dni mi się kończy nowy trail na laptopie nowym:D

P.S. Jakiego programu używają trenerzy na filmikach?;> naprzykład na filmach panadola albo wanpiego :D

hellYeahEnT

Pocker Trackera - ktorego dostali ZA DARMO od PS za 5000 SP !!@@ : ( : (

Marg0z

A może PT3 > HM bo analizy rozdań mi się tam podobają bo wszystko przejrzyście a HUDa nie testowałem nigdy więc nie wiem .... ale ten na filmikach wygląda w porzadku :P

Olorion

toony122 napisał

2. tak =)

3. tak :D

4. tak :tongue:

A teraz odpowiedzi gracza sng

2. nie :(

3. nie :(

4. nie :(