Maszoperia,czyli spółdzielnia.
Rzecz dotyczy mikrolimitów FL Titana.Miałem dzisiaj wątpliwą przyjemność spotkać przy stole z ludzikami bigosik i Szopen1599.DObrzy ci ludzie na czacie wymieniali się wartościami posiadanych kart.No comments.
Ale to jak wiesz, co oni mają, to o co chodzi?
Na pomoc czy głupotę innych ludzi nie narzekaj, tylko się ciesz i wykorzystaj, jeśli potrafisz
a jak masz ochote na zabawe w szeryfa to robisz screenshota i wysylasz do supportu. wiecej ich nie zobaczysz. ja bym tak zrobil
KeMbi napisał
Ale to jak wiesz, co oni mają, to o co chodzi?Na pomoc czy głupotę innych ludzi nie narzekaj, tylko się ciesz i wykorzystaj, jeśli potrafisz
![]()
Witam
Wykorzystać raczej trudnoJa też bym zgłosił do supportu, nie można tego robić, wyobraź sobie sytuację, że na boardzie 8810 blefujesz, a gość pisze na czacie że spasował na preflopie 810
Twoje fold equity spada dramatycznie
Pozdrawiam
KeMbi napisał
Ale to jak wiesz, co oni mają, to o co chodzi?Na pomoc czy głupotę innych ludzi nie narzekaj, tylko się ciesz i wykorzystaj, jeśli potrafisz
![]()
Masz dość niekonwencjonalne podejście do tematu.To o czym piszę to nic innego jak ordynarne złodziejstwo w stosunku do graczy nie znających języka polskiego.Wyimaginuj sobie ,że siedzisz przy stoliku z dwoma np.Madziarami i robią cię w jajo.Zapewne gdybyś się zorientował krzyknąłbyś głosem wielkim że kradną twoje pieniądze.Takie postępowania powinno się bezwzględnie tępić.Jak myślisz,dlaczego niektóre z roomów nie chcą widzieć Polaków?Właśnie dlatego.
damianpat napisał
Witam
Wykorzystać raczej trudnoJa też bym zgłosił do supportu, nie można tego robić, wyobraź sobie sytuację, że na boardzie 8810 blefujesz, a gość pisze na czacie że spasował na preflopie 810
Twoje fold equity spada dramatycznie
Pozdrawiam
Masz rację, nie spojrzałem od tej strony na tę sprawę...
Starsi sobie z tym doskonale radzą mianowicie jak tylko z jakimś kolesiem zacząłem normalnie rozmawiać oczywista nie o kartach na czacie to dostałem po 30 sekundach maila żeby nie używac języka innego niż ang na czacie.