Ech grałem 3 godz w turnieju za 3.30 niestety odpadłem 800 miejsc przed płatnymi agraczy było sporo bo koło 36 000 . Najgorsze jest to , że miałęm naprawdę dużo żetonów nawet rafiłem karete 7 i dupa. Potem moje QJ nadziało sie na Aj i tak przegralem z k5 AK
Ale sie nie poddaje i moze bedzie jeszcze kiedys dobrze
myślałeś że zagrasz w pierwszym lepszym turku z ogromnym fieldem i od razu go shipniesz? Zmień nick lepiej na optymist
tzn jestem zadowolny z turnieju tylko koncowe zagrania byly zle a zajalem gdzies 5600 / 36 000 a od 4800 były płątne tego mi smutno
Nie było dzisiaj ITMu, to może będzie jutro albo pojutrze. Najważniejsze, abyś zmienił nastawienie i zamiast chęci dostania się do kasy miał zawsze jako cel wygranie turnieju. Jeśli wygrasz turniej, to też będziesz w ITM
W turnieju z 1$ 3xrebuy micro milons 905 miejsce i 43$ ♠_love:
Generalnie szybka struktura i bardzo słaby field. Miałem nie grać, ale moja kolej na gotowanie była, więc w kuchni na tablecie odpaliłem od niechcenia ten turek:P.
Mogło być lepiej, ale taka struktura sprawiła, że nawet jak się człowiek nabudował to po chwili lądował na 12 bb i trza było cały czas pressing.
Myślałem, czy za to nie pyknąć kilka innych turków, ale zamiast tego chyba shipne wódke w weekend :nh