Przejdź do forum
NL SH Study Group

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL SH Study Group

14 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
697 Wyświetlenia
RockyRaccoon

Witam,

NL SH Study Group to mała inicjatywa, która zalęgła się niedawno w mej głowie. Wiem, że były w przeszłości inicjatywy tego typu; żadna z takich grup nie działała zbyt długo. Powody były różne, ale zazwyczaj to brak chęci uczestników doprowadzał do "naturalnej śmierci" grupy. Dlatego, do nowej grupy zapraszam tylko i wyłącznie graczy bardzo zaangażowanych w ciągłą poprawę jakości swojej gry. Forma grupy jest luźna tzn nie ma żadnych "rang" itp, tylko gracze chcący poprawić swój performance przy pokerowych stolikach pomagający sobie nawzajem poprzez wspólne akcje typu live play via teamviewer, session review, hand discussion, theory, math itp itd. Komunikacja wśród graczy będzie odbywać się na platformie "Google Wave". Dlaczego? To idealne miejsce do dyskutowania i umawiania się. Z racji tego, że aby korzystać z GoogleWave trzeba dostać najpierw zaproszenie, wystarczy podać mi adres e-mail a zaproszenie powędruje do skrzynki.

Powtarzam - dla dobra obydwu stron zapraszam tylko graczy traktujących grę w pokera bardzo serio :D

Chętnych proszę o kontakt przez skype (loustajl) lub gg (5079064).

Pozdro!

13 odpowiedzi
SamRadziwill

All-in. Odezwę się na skypie wieczorem (wczoraj mnie już nie było, jak mi odpisałeś na gg).

Pozdr.

Sam graty diamentu :f_thumbsup:

artaveld

Jakies ograniczenia co do granych limitow, tzn NL100+, czy mniejsze tez sie moga zalapac?

Napisane przez SamRadziwill
All-in. Odezwę się na skypie wieczorem (wczoraj mnie już nie było, jak mi odpisałeś na gg).

Pozdr.

WWOwOWOwo1 ! diament! sry ale musialem tu xD

RockyRaccoon

Napisane przez artaveld
Jakies ograniczenia co do granych limitow, tzn NL100+, czy mniejsze tez sie moga zalapac?

Też, aczkolwiek NL10 to pewnie za nisko jednak :)

Sam graty diamentu, ale wnioskuje ze sie przeniosles z FTP?

artaveld

NL10 to faktycznie troche przesada, chodzilo mi bardziej o NL25-NL50.
Odezwe sie na gg ;-)

SamRadziwill

Khcem djamnet!

@Rocky - Nope, nadal na FTP. Gram jeszcze trochę na Bossie poza tym, ale soft skutecznie odstrasza.

LoveinKate

Nl50sh załapało by się ??

RockyRaccoon

Ta.

YasQ

Napisane przez RockyRaccoon

Napisane przez artaveld

Też, aczkolwiek NL10 to pewnie za nisko jednak :)

Czemu ? Osoba osoba zaangazowana, chcaca sie uczyc grajaca na NL10 jest chyba lepsza od takiej z NL5k i majaca wszystko w ( | ) :D

salyk

Napisane przez YasQ
Czemu ? Osoba osoba zaangazowana, chcaca sie uczyc grajaca na NL10 jest chyba lepsza od takiej z NL5k i majaca wszystko w ( | ) :D

Ta, ale osoba z NL10 tylko sobie namiesza w głowie, bo gra między nl10, a nl100 to inna bajka.

Również się dzisiaj postaram odezwać. O ile mój net w aka da radę, to chciałbym uczęszczać na takie sesje ;)

rumbacz

a, a, a, NL2, może być?

kozak567

rumbacz dla Ciebie miejsce zawsze sie znajdzie :f_cool: