Przejdź do forum
Pokerroom pod multi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerroom pod multittabling

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,588 Wyświetlenia
AutystycznyAndrzej

Ciekawi mnie jakie poker roomy polecicie pod multitabling. Szukam jakiegoś roomu gdzie mógłbym grać na wielu stołach na raz, czyli:

1. W ogóle jest możliwość grania na np. 15 stołach na raz.
2. Można znaleźć odpowiednią liczbę stołów (interesuje mnie NL10-NL25).
3. Soft jest na tyle przyzwoity że nie będzie sprawiał problemów przy sporej liczbie stołów.

Obecnie gram na Poker Stars i jest w porządku. Limit stolików 24 (jest możliwość zwiększenia?), nie ma problemu z liczbą stolików. Soft przyjemnym, nie miałem większych problemów. Jednak nie ma rakebacka z którego mógłbym jakoś przyzwoicie skorzystać.

Grałem na Full Tilt Poker limit 8 stolików, po napisaniu do supportu zwiększenie limitu do 16. Soft przyjemny, liczba stolików dobra. Niestety nie mam rakebacku, bo się zarejestrowałem z innej strony. Zresztą jako first deposite jest traktowany przelew od PS i innych stron. :/

Jakie są Wasze wrażenia odnośnie innych poker roomów i jakie możecie polecić? Zależałoby mi na tym żebym mógł grać na co najmniej 15 stołach.

7 odpowiedzi
SJS
SJS

Party Poker ale tylko od nl25. Max 18 stołów możesz otworzyć ale soft za to bardzo przyjemny.

Narushima87

Tylko jeśli chcesz grać FR NL 10 / 25 to Party nie jest dobrym wyborem chyba że lubisz grać na stole gdzie jest minimum 7 shortów

AutystycznyAndrzej

A co sądzicie o Mansion i Titanie?

Beznadzieja.Pod multitabling najlepiej podchodzi PS i FTP.A pozniej juz jest beznadzieja.Mansion i Titan to porazki poziom jest beznadziejny,ale kolejki do stolow liczka po 7 graczy a przy stoliku z 6 shortow.Najlepiej zostan przy PS wyrob sobie porzadny status i tam sobie kupuj bonusy cashowe.

Tylko i wyłącznie PolerStars... :-)

FTP ma gorszy soft po d MT.

Jeśli chcesz sie bawić to konicznie poszukaj na necie table ninja i ustaw sobie dobrze wtedy będziesz mógł znacznie więcej i szybciej grać jak nieco nauczysz się i opanujesz grania z poziomu klawiatury.

ja osobiście najwięcej grałem naraz 12 stolików na FL.
Albo 10 stolików SH FL. I dało się głównie dzięki table ninja.

Co do RB przy mass tablingu na P* będzie spory większy niż na FTP.

a dla przykładu gracze ekstremalni,..

Raz pana widziałem na 20 stolikach z czego większość SH.

artwys1366

lol na stoły fast ma pewnie drugi monitor :D

ja obecne gram 12 stolikow na bossmedia, bardzo malo shortow, 30% rb + bonus startowy;] jak ktos bedzie sie wybieral niech da mi znac;]