Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Pot limit

6 Posts
5 Users
0 Reactions
480 Views
Nospin1

Z racji, że w live pokerze mam styczność w większości z pot limitem to także online gram sobie tylko pot limit. Dużo widziałem pytań na temat romow. Więc i ja się dołanczam gdzie moge pograć sobie pot limita 3-5 stołów z początkowym limitem 0,05 albo 0,1. Obecnie gram na FTP i nie powiem że mi dobrze nie idzie bo odkąd zbanowali amerykanów mam najlepszy okres. Ale tak się zastanawiam nad drugim roomem (jakoś nigdy nie grałem na P* ale wolalbym dowiedziec sie gdzie jeszcze można zagrac pota)
no i może w końcu zaczołbym znowu nabijać strategy point bo niestety FTP nie mam podpięte pod PS czego bardzo żałuje bo miałbym pewnesrebro czy złoto :/

5 replies
AceBestini

Pot Limit Hold'em?
Pot Limit Draw High?

Nospin1

Pot limit holdem

imgoingtomirage

Witam.

Praktycznie każdy pokerroom oferuje kilka stołów PLHE jednak traffic może nie być zachwycający, nie jest odmiana ciesząca się dużą popularnością.
Wiem, że kilka stołów można znaleźć na platformie William Hill która oferuje bardzo dobre warunki promocyjne i 5 SP za każdy 1$ wygenerowanego rake.

Pozdrawiam.

hazjon

Na P* jest trochę pełnych stolików na 0.25/0.5 więc można tam grać - ale ten tylko limit jest pełny

kamil90

co to za roznica czy pot czy no limit? przeciez o to samo chodzi, a nie wydaje mi sie zeby gameflow byl zupelnie inny.