Skip to forum
Programy do Pokera,...

Notifications
Clear all

[Closed] Programy do Pokera, obsługa PT; softy dobre do MT

13 Posts
6 Users
0 Reactions
1,484 Views
marcinos

Moglibyście podać jakieś ciekawe progi do pokera ??

Czy ktoś by napisał instrukcję obsługi poker trackera ??

Jakie programy podpowiadają na żywo podczas gry czy pas grać itd ??

Czy opłaca się ich słuchać ??

A i tak z innej beczki

Na jakich softach się gra najlepiej na wielu stołach ??

Bo narazie tylko soft party mi się podobał grałem 12 stołów, ładnie aktywne wyskaiwały ustawiało automatic koło siebie te stoły i ich rozmiar... na sieci i4poker(titan cd) jeszcze ujdzie max 8 stołów 4 na ekaranie i 4 tak jabky nałożone na te 4.... grałem jeszcze na ongame to już wogle soft odpada najgorszy chyba jaki widziałem tak samo nie podobają mi się softy boss media ktoś się wypowie na temat innych ?? I jaka jest populacja fish na tych softach ??

12 replies

Original od marcinos
Czy ktoś by napisał instrukcję obsługi poker trackera ??

Jest, ale jak na razie tylko po angielsku lub niemiecku:
http://www.pokerstrategy.org.uk/en/software/7/manual/

Jakie programy podpowiadają na żywo podczas gry czy pas grać itd ??

Czy opłaca się ich słuchać ??

Jest ich sporo, ale są do ...., nie warto!

marcinos

a przetłumaczycie kiedyś te artykuły z ang już dłuższy czas temu słyszałem że nad tym pracujecie ale nie widze żadnego nowego polskiego artykułu...

A kto jakie softy poleca do multi tablingu ?? soft party jak dla mnie najlepszy titan - i4poker drugie miejsce czy któryś z softów im dorówna pod tym względem ??

mrozny

Ja jak narazie miałem doczynienia z expektem, bwin i z party i musze przyznać, iż party wypada w stosunku do nich gorzej.

Zarówno expekt jak i bwin są bardziej przejrzyste od party(ale w końcu to nie jest aż tak duży problem), jest na nich więcej gier, sng zaczynają sie na bwin od 1$ na expekcie chyba jeszcze niżej, poza tym oba poker roomy oferuja SH już od najmniejszych limitów

A z drobnostek to wychodzi na równo:

-na party denerwuje mnie po wejściu na stół, że nie ma opcji do zaznaczenia (wait for big blind) czasem zdaża mi się przegapić naduszenie tego przycisku na początku rozdania (właśnie ktoś ma jakiś patent na to? Może jest jakaś opcja o której nie wiem)

-na expekcie z kolei jest strasznie denerwujący dzwięk, który zawiadamia Cie, że pozostało Ci 10 czy tam 15 sekund do końca ruchu, niemówiąc już o dzwięku zawiadamiającym o 5 sekundach do końca ruchu :)

-na bwin z kolei nie ma opcji do zaznaczenia autopost blind, jest ona w ustawieniach ale nie przy stole, dlatego jak zamierzamy opuścić stół trzeba patrzeć żeby nie przegapić momentu i wpakować się w big blinda (zna może ktoś na to jakiś patent :) ).

marcinos

EXPEKT I BWIN TO SOFTY ONGAME ?? Jeśli tak to na nich wogle się nie da grać na 4 stołach o wiecej już nie mówiąc. A soft party dla mnie jest najlepszy szybki, można grać na wielu stołach fakt że brak SNG mniej niż 6$ (bo 3 są turbo) może być denerwujące ale to chyba jedyna jak dla mnie wada.

Dla mnie najwieksza wada party jest to, ze pokerstrategy uczy ich grania i za duzo jest srednich i dobrych graczy :)

mrozny

Original od marcinos
EXPEKT I BWIN TO SOFTY ONGAME ?? Jeśli tak to na nich wogle się nie da grać na 4 stołach o wiecej już nie mówiąc. A soft party dla mnie jest najlepszy szybki, można grać na wielu stołach fakt że brak SNG mniej niż 6$ (bo 3 są turbo) może być denerwujące ale to chyba jedyna jak dla mnie wada.

hmm no niewiem jak to robisz ale zarówno w expekcie jak i bwin na 4 stołach bez problemu śmiga, na większej ilości nawet nie próbowałem

marcinos

może i śmiga jak ustawie małe okienka ale bynajmniej jest to dla mnie nie wygode, w party i w i4poker okienka automatycznie sie wyrownaja skaluja wyświetlają aktywne itd a tu tego nie ma. Pozatym nie można wygodnie ustawiać join listy na wszystkie stoły danego limitu tylko ręcznie po jednym. Pozatym za mało graczy dla mnie ogolnie moze to tylko moje przyzwyczajenie ale i sie nie podoba i uwazam soft party za najlepszy

macromia

Mi w sofcie party pokera nie podoba się to, że podczas showdown, karty pokazywane są dopiero na końcu, zamiast normalnie na początku.

marcinos

eee tam przynajmniej są emocje do końca :P

mrozny

Original od marcinos
może i śmiga jak ustawie małe okienka ale bynajmniej jest to dla mnie nie wygode, w party i w i4poker okienka automatycznie sie wyrownaja skaluja wyświetlają aktywne itd a tu tego nie ma. Pozatym nie można wygodnie ustawiać join listy na wszystkie stoły danego limitu tylko ręcznie po jednym. Pozatym za mało graczy dla mnie ogolnie moze to tylko moje przyzwyczajenie ale i sie nie podoba i uwazam soft party za najlepszy

Możesz bliżej powiedzieć o tej Join Liście, zdaje się że to może się przydać przy SSS gdzie trzeba często zmieniać stoły.
To chodzi o to, że ustawiam limit stołów i jak jakiś opuszczam to party automatycznie wybiera jakiś z join listy? Jeśli tak napisz proszę jak to się robi..

i tak PokerStars ma najlepszy soft ze wszystkcih pokerow online :D
imho

macromia

Original od sherdog88
i tak PokerStars ma najlepszy soft ze wszystkcih pokerow online :D
imho

LOL, na tym czymś nigdy już nie zagram, w poker stars moja noga więcej nie postanie :P Jak dla mnie mało przejrzysty i jakiś taki wolny, ale o gustach się nie dyskutuje :D

Original od marcinoseee tam przynajmniej są emocje do końca

A jak widzisz karty przeciwnika to nie ma emocji ? Jeszcze większe, przynajmniej wiesz co ma wypadać a co nie :P A tak to tylko czekasz :D Wszędzie przecież się pokazuje karty przy all-inach :]