w dniach 4.12.-8.12.07 ugralem na TP 236 pkt. jest to ok. $18 rake to razy 4 daje 72 SP, a w moich wynikach figuruje 0,simoo pewnie wiesz dlaczego.
Original od kolorado128
w dniach 4.12.-8.12.07 ugralem na TP 236 pkt. jest to ok. $18 rake to razy 4 daje 72 SP, a w moich wynikach figuruje 0,simoo pewnie wiesz dlaczego.
Nie mam pojęcia.
Napisz ticket do supportu i zapytaj. ![]()
Pozdrawiam
Chętnie bym to zrobił, ale obawiam się,że będą mieli trudności z przetłumaczeniem.
"Hallo! Vom 04.12.07 bis 08.12.07 habe ich insgesamt ca. 18$ rake erspielt. Das sind x 4 72 SP. In meinem Profil sind jedoch 0 Punkte zu sehen, obwohl die Aktualisierung ja schon statt gefunden hat. Bitte um Ihre Hilfe! mfg kolorado128"
Pozdrawiam
aha, napisalem o tym w innym watku, ale mam to samo - 0 ugranych
Rozumiem, ze tez ticket musze napisac.
Pozdrawiam
Original od simoo
"Hallo! Vom 04.12.07 bis 08.12.07 habe ich insgesamt ca. 18$ rake erspielt. Das sind x 4 72 SP. In meinem Profil sind jedoch 0 Punkte zu sehen, obwohl die Aktualisierung ja schon statt gefunden hat. Bitte um Ihre Hilfe! mfg kolorado128"Pozdrawiam
![]()
LOL, to pewnie mu również po Niemiecku odpowiedzą
Będziesz miał kochany pełne ręce roboty z tłumaczeniem
![]()
To widze, ze na szerszym froncie dali ciala z aktualizacja SP. Kolorado wklej, co ci odpowiedzieli, chetnie pocwicze swoj niemiecki ![]()
Pozdr
No chyba jest jednak jakiś większy problem. Na innych stronach PS to samo.
Jak tylko się czegoś dowiem, to dam znać na forum.
Pozdrawiam
Ja w ciagu tych kilku dni ugralem bisko 1000 titan points i u mnie rowniez widnieje okragle 0 - wiec to jakas grubsza afera
We've also noticed that we didn't get correct points from Titan for the beginning of December. We're working on the problem and hoping to solve it soon.
Napislem tiket i tu jest odpowiedz. Pozdrawiam
ja mam ugrane 1600 titanpoints..i mam napisane ze 0..a w bonusach nie mam nic zaznaczonego o bonusie 100$..chyba ze to pokerstrategy przesyla na titana jak titan wam przesle ze ugralem juz 35$ rake?..ugralem juz ponad 70...a i tak mam bronze members i 0 bonusu:)...
Nasz bonus nie jest widoczny w zakładce Titana.
Bonus wypłacany jest 1-2 razy w tygodniu.
Pozdrawiam
Dostałem odpowiedz, chociaż widzę angielską wersję tego samego tematu ale wklejam i tą:"wir haben bereits festgestellt, dass die Punkte vom letzten Titanupdate fehlerhaft sind. Die IT wird das Problem schnellstmöglich beheben."