takie gdzie można grać tylko jeden stół na raz
wiem, że jest na party
na jakich softach jeszcze ?
Witaj trebeter,
Nie znam wszystkich poker roomów, ale obawiam się, że PartyPoker jest wyjątkiem w tym przypadku.
Do czego potrzebujesz tej informacji?
Jeśli szukasz stołów, na których liczba regów jest mniejsza, to na pewno należą do tej grupy wszystkie stoły na Unibet Poker. Nie ma tam HUD'a oraz notatek, do tego można zmieniać swój nickname.
Trochę podobnie sytuacja wygląda ze stołami anonimowymi, np. na iPoker lub Microgaming (lista poker roomów.
Pozdrawiam.
Napisane przez Skibcio
Witaj trebeter,Nie znam wszystkich poker roomów, ale obawiam się, że PartyPoker jest wyjątkiem w tym przypadku.
Do czego potrzebujesz tej informacji?
Jeśli szukasz stołów, na których liczba regów jest mniejsza, to na pewno należą do tej grupy wszystkie stoły na Unibet Poker. Nie ma tam HUD'a oraz notatek, do tego można zmieniać swój nickname.
Trochę podobnie sytuacja wygląda ze stołami anonimowymi, np. na iPoker lub Microgaming (lista poker roomów.
Pozdrawiam.
Na Unibecie jest tez chyba ograniczenie do maks 4 stolow ?
Tego niestety nie wiem. Jednak nawet jeśli takiego ograniczenia by nie było, to wątpię aby dało się grać na większej liczbie stołów niż 4. Grupą docelową twórców nowego Unibet Poker nie byli grinderzy, a rekreacyjnie gracze (grafika, sposób dosiadania się do stołu, wcześniej wspomniany HUD, notatki, brak oznaczeń graczy, możliwość zmiany nazwy użytkownika).
Edit: Z FAQ Unibet Poker:
Przy ilu stolikach poker mogę grać jednocześnie?
Korzystając z zainstalowanej aplikacji, można brać udział w dowolnej liczbie rozgrywek na pieniądze i turniejowych. Gra za pośrednictwem przeglądarki bądź aplikacji na tablet umożliwia obecnie udział tylko w jednej grze jednocześnie.
Skypnij do mnie to podam Ci nazwę jednego roomu, który nie współpracuje z pokerstrategy, gdzie można grać max. 1 stół, pozdr!