Co prawda nie jest to nic grubego ale dawno nie wygrałem nic z fieldem powyżej 180man także raduje taka wygrana ![]()
17KOsów :fuckyeah
gratulacje, naprawdę mam wielki szacunek do graczy turniejowych... ja na razie ćwiczę na freerollach i ciężko jest raz jestem tak mniej więcej 300 na 5000 graczy innym razem odpadam na początku, a moja życiówka to 87/10000
chyba to nie jest moje przeznaczenie
Napisane przez zyvald
gratulacje, naprawdę mam wielki szacunek do graczy turniejowych... ja na razie ćwiczę na freerollach i ciężko jest raz jestem tak mniej więcej 300 na 5000 graczy innym razem odpadam na początku, a moja życiówka to 87/10000chyba to nie jest moje przeznaczenie
4
Nie przejmuj się
Freerolle to inna bajka trochę.
Napisane przez zyvald
gratulacje, naprawdę mam wielki szacunek do graczy turniejowych... ja na razie ćwiczę na freerollach i ciężko jest raz jestem tak mniej więcej 300 na 5000 graczy innym razem odpadam na początku, a moja życiówka to 87/10000chyba to nie jest moje przeznaczenie
Jak możesz mówić o przeznaczeniu skoro dopiero zaczynasz uczyć się grać :D.
Nie skupiaj się na wynikach bo to nie one są istne na początku. Oglądaj filmiki przeglądaj rozdania z forum to szybko zrobisz rolla na freerollach i zaczniesz grać na real money bo na samych freerollkach szybko progresu w grze nie zrobisz. Tam nie wiem czy większość graczy zna hierarchie pokerowych układów
Miałem wklejać tylko 1st.. jestem załamany 3cim miejscem
Trochę zwaliłem jak zostaliśmy 3 handed ale ogólnie rzecz biorąc jest dobrze + do tego miałem kilka deepów ♠_thumbsup:. HOPE TO C U SOON
Tss w fixa hyper turbo też potrafi. Ten turniej grałem 5razy 3raz ft 2razy win i raz 3 ♠_biggrin:. luckbox jak luckbox ale ludzie są tragiczni w tym turnieju