Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] w temacie

8 Posts
4 Users
0 Reactions
1,078 Views
hermenegilda

Hmmmm
Czy zwróciliscie uwagę na stronę głowną?
Jest tam napisane "The Professional Poker School".Rozumując logicznie Poker Strategy chce wykreować kilku prosów sposród morza chetnych do tej zabawy.A pros nie gra micro czy low limit,tylko troche wyżej.....Czyli dochodzimy do rake i do kasy dość duzej.Szczerze- kto z was nie chciałby zostac prosem?I przypuszczam,nie tylko dla własnej satysfakcji.Tak więc Panie i Panowie dochodzimy do wniosku że poker jest grą o pieniądze,niekiedy małe,niekiedy duże.A doskonalenie własnych umiejętności sluzy tylko i wyłącznie temu celowi.Dla przyjemności to można pograć w brydza sportowego,a itak póżniej po osiągnięciu pewnego poziomu kończy się to cashem.Pozdrawiam i życzę"prosięcia".

7 replies

PokerStrategy "wykreowało" już kilkadziesiąt prosów, którzy grają teraz np. w WOSP. Myślę, że nikt nie miał by nic przeciwko temu, żeby zarabiać na życie grą w pokera -> czyli być profesjonalnym pokerzystą. A czy takie życie jest naprawdę takie suuuuper, to sprawa na osobny temat. :) Poza tym "The Professional Poker School" oznacza, że to co robimy wykonywane jest w profesjonalny sposób - a nie tylko tak dla zabawy. Poker to nie gra w bierki i bez odpowiedniej wiedzy, nikt nie jest w stanie czerpać długofalowych korzyści z gry. My staramy się właśnie przekazać tą wiedzę naszym użytkownikom - bez względu na to czy ktoś jest prosem czy nie. Ale tak jak już napisałeś - doskonalenie własnych umiejętności służy tylko i wyłącznie temu celowi.

Pozdrawiam :)

Poker bez pieniędzy przestaje niestety mieć jakikolwiek sens, nie ma czegoś takiego, jak gra w pokera "o nic" albo "na nic" - pieniądze oraz uczucie starty i zysku są wpisane w tą gre i nie da się jej inaczej pojąć. Jeżeli ktoś chce grać "dla zabawy" o pieniądze to raczej jest hazardzistą i równie dobrze może pograć w ruletkę. Szukając hobby czy zajęcia na zabicie czasu nie radzę nawet patrzeć w stronę pokera, ponieważ to gra, którą należy brać poważnie i raczej z nastawieniem na bycie "profesjonalistą" niż hobbystą, ponieważ bycie dobrym pokerzystą wiąże się z zarabianiem pieniędzy a nie li tylko z miłym spędzaniem czasu. I nie można powiedzieć, że ktoś jest dobrym pokerzystą gdy od dwóch lat dokłada do interesu.

Conclusion is - if you want to have fun - close this site immedietely! But if you want to be professional poker player, you're in very right place!

Pozdro

macromia

Original od Fizoloff
jak gra w poketa "o nic" albo "na nic"

Chyba w pokera ;)

Original od Fizoloff
a nie li tylko z miłym spędzaniem czasu. I nie można powiedzieć, że ktoś jest dobrym pokerzystą gdy od dwóch lat dokłada do interesu.

Tutaj bardziej mi tutaj pasuje aniżeli :P

Pierwsze poprawione :P

"li tylko" to zwrot :) Więc jest ok :P

Pozdro

macromia

Napisałem, tylko, że mi bardziej pasuje aniżeli :P Skoro jest taki zwrot to luzik :D Sorry, że tak poprawiam, ale lubię wyłapywanie błędów :P :P ;) ;)

No właśnie kurka widzę :) Coś mi się zdaje, że szybko modem zostaniesz :)

Pozdro

macromia

Original od Fizoloff
Coś mi się zdaje, że szybko modem zostaniesz :)

Hopefully ;)

A tak BTW to mój demoniczny post numer 666 =)