Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] WPC 3mln$

58 Posts
21 Users
0 Reactions
4,048 Views
skaitynas

No zly bylem o tego turna... Na river AI sam sie wcisnal - w sumie brak doswiadczenia wyszedl, bo z M-10 jeszcze moglem zawalczyc... Bialy w tym momencie mial 2100 stack i prosze gdzie wywindowal...:D Cóż next time :D

A final zapowiada się ciekawie, 3mam kciuki za Bialego

Thorek

Mysle, ze to bylo jedno z tych rozdan, w ktorych byles skazany na porazke. Jakbys tego nie rozegral i tak zeby dojsc do showdowna wylozylbys calego stacka. Na riverze nawet jakbys dal check to bys dostal allina i tez ciezko byloby ci spasowac.

skaitynas

Thorek, racja, tylko to ja mogłem zrobić check behind...:) Zdziwił mnie ten jego check na river, więc dałem OLA :D

Bilson

Tutaj chyba bedzie transmisja finału

http://www.worldpokercrown.com/en/

GO GO BIAŁY! :D

kfas

Piotr Stainslaw :D

hellYeahEnT

8 miejsce bedzie mial

kfas

W momencie pisania posta bylo ich juz tylko 7, wiec chyba nie zajrzales do relacji ;)
Ciagle 7 left

Ciekawe, ciekawe:]

kfas

Ja pieeeeeeeeer...............................
bialy przegral KK[call - bet flop] vs AK[allin] vs 88[call - fold] przy boardzie AKQ A 6
Bylby 3 z niewielka strata do 2, a tak jest ostatni z mega short stackiem

Inaczej, niz BAD-BEAT to tego nazwac nie mozna...

Naprawde szkoda mi goscia - nie codziennie sie w takim rurze gra.

mazaq

który skonczył ?

skaitynas

tak, tylko dlaczego nie dał all inn po call'u chipleadera(z 88), stracilby tylko 30K a nie 60k. Tak czy siak, bad beat

skaitynas

Biały sie podwoil dwa razy i walczy, juz nie jest shortem. Z godziny na godzine lepiej sie czuje chyba...oby tak dalej

jest gdzies jakas klasyfikacja tego ? aktualna ze stackami :P z tej transmisji niewiele widze :]

Riverneed

Z tego, co widziałem przed chwilą, ma pod 150K

No wiem, przed chwila pokazali, ale bardziej chodzilo mi o jakies "live" podczas gry :P

qq>aj
duble up:D

dobre to bylo:P Set na flopie zalatwil sprawe :D

skaitynas

Znow sie podwoil!!!! QQ wygralo z AJ chip leadera i ma 2 stack(albo blisko drugiego)!! Zostąło 5 :D

hmmm AJo vs AQs - zeby sie nie przejechal teraz...

--
oka, zostalo juz 4 ;) Ale ten ziomek ma farta - trafic straighta na flopie maja A4 i grajac vs KK...