No zly bylem o tego turna... Na river AI sam sie wcisnal - w sumie brak doswiadczenia wyszedl, bo z M-10 jeszcze moglem zawalczyc... Bialy w tym momencie mial 2100 stack i prosze gdzie wywindowal...:D Cóż next time ![]()
A final zapowiada się ciekawie, 3mam kciuki za Bialego
Mysle, ze to bylo jedno z tych rozdan, w ktorych byles skazany na porazke. Jakbys tego nie rozegral i tak zeby dojsc do showdowna wylozylbys calego stacka. Na riverze nawet jakbys dal check to bys dostal allina i tez ciezko byloby ci spasowac.
Thorek, racja, tylko to ja mogłem zrobić check behind...:) Zdziwił mnie ten jego check na river, więc dałem OLA
W momencie pisania posta bylo ich juz tylko 7, wiec chyba nie zajrzales do relacji ![]()
Ciagle 7 left
Ja pieeeeeeeeer...............................
bialy przegral KK[call - bet flop] vs AK[allin] vs 88[call - fold] przy boardzie AKQ A 6
Bylby 3 z niewielka strata do 2, a tak jest ostatni z mega short stackiem
Inaczej, niz BAD-BEAT to tego nazwac nie mozna...
Naprawde szkoda mi goscia - nie codziennie sie w takim rurze gra.
tak, tylko dlaczego nie dał all inn po call'u chipleadera(z 88), stracilby tylko 30K a nie 60k. Tak czy siak, bad beat
Biały sie podwoil dwa razy i walczy, juz nie jest shortem. Z godziny na godzine lepiej sie czuje chyba...oby tak dalej
jest gdzies jakas klasyfikacja tego ? aktualna ze stackami
z tej transmisji niewiele widze
No wiem, przed chwila pokazali, ale bardziej chodzilo mi o jakies "live" podczas gry
Znow sie podwoil!!!! QQ wygralo z AJ chip leadera i ma 2 stack(albo blisko drugiego)!! Zostąło 5
hmmm AJo vs AQs - zeby sie nie przejechal teraz...
--
oka, zostalo juz 4
Ale ten ziomek ma farta - trafic straighta na flopie maja A4 i grajac vs KK...