Witam.
Czy tylko ja mam taki problem? Odpalam starsy i wyskakuje komunikat "Unable to get the latest software version from server error code -2/-83"
Probowalem przeinstalowac niestety nic nie dalo. Dzieki za odpowiedz
Witam.
Czy tylko ja mam taki problem? Odpalam starsy i wyskakuje komunikat "Unable to get the latest software version from server error code -2/-83"
Probowalem przeinstalowac niestety nic nie dalo. Dzieki za odpowiedz
Mam to samo, nie jesteś sam. Problemy techniczne softu zapewne. W każdym razie ja czekam aż będzie można, ściągnąć nową wersje ze strony, jedynie ze samemu aktualizacja się naprawi.
Hej,
jeśli reset modemu bądź routera nie pomoże, sprawdźcie czy macie którąś z tych aplikacji aktywną na komputerze:
'Norton Internet Security / McAfee Security Center / ZoneAlarm /
CA Security Center / AOL Security Center / Kapersky Anti-Hacker /
Panda Internet Security / Sygate Personal Firewall /
PC-Cillin Firewall / Windows Firewall / Corporate Firewall'
Jeśli tak, wyłączcie ją na czas aktualizacji.
Pozdrawiam.
Mi też nie działało. Nie robiłem żadnych resetów tylko poczekałem 5min,włączyłem i działa normalnie.
tez dzisiaj pobieralem, najpierw pobralo sie cos co nie chcialo sie uruchomic, a jak chcialem pobrac ponownie to juz link na starsach nie dzialal, ale po jakims czasie zaczal dzialac i sie w koncu pobralo
Jakieś pomysły jeszcze? Z 30min nie mogę sobie z tym poradzić.
EDIT: Dzięki Jaga, pomogło :fdrink
mi się dzisiaj od skrótu też nie chciało odpalić, ale jak włączyłem od głównego pliku poszło
Nie odpalajcie ze skrótu (bo to najczęściej update) tylko w głównych folderze z tego największego pliku P* (u mnie ok 10mb). U mnie tak poszło.
Dokładnie działa jeśli odpalimy z glownego pliku. Ja zrobiłem jeszcze raz skrót od glównego na pulpit i mi hula. I nawet nie ładuje sie tylko od razu boom i lecim;)