Działa wam normalnie P* ? mi wszystko niby sie wlacza ale nie moge sie zarejestrowac do turnieju jak i nie otwiera mi sie kasjer . Czy jest to cos u mnie czy ogólny problem ?
u mnie nie widać pieniedzy i ogolnie nie moge grac od 2 tygodni poniewaz logowalem sie w estonii i 2 tygodnie dochodza do tego czy to ja czy kto inny
U mnie działają zoomy i mogę się rejestrować do turniejów.
Ale kasjer rzeczywiście się nie otwiera.
nom to troszkę mi ulżyło
bo już się bałem że coś u mnie i znów będę szukał przyczyny kupę czasu
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się
... z niezłym poślizgiem.
Ale mam mało kasy![]()
ale że masz mniej niż powinieneś ? czy ogólnie mało ?![]()
Napisane przez paweleksko
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się
Ale mam mało kasy![]()
ale że masz mniej niż powinieneś ? czy ogólnie mało ?![]()
Chyba niestety zgadza się.
Coś czułem, że Bogowie pokera wczoraj mnie nie kochali
Właściwie to miałem wrażenie, że mnie nienawidzą z jakiegoś powodu.
Nie mogę uzupełnić danych i odebrać kapitału startowego bo system ciągle odrzuca moje dane. Jestem Polakiem podróżującym po świecie. Teraz jestem w Peru. Czy ma to jakieś znaczenie?
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się
Ale mam mało kasy![]()
duży ten poślizg? na komputerze nie ma reakcji na kliknięcie, na komórce ładowanie dobija do 30min![]()
Zacina się, do kasjera nie mam dostępu. Na stronie pokerstars też nie mogę się zalogować
Napisane przez GraLew
Napisane przez Elzo2012
O otworzył się
Ale mam mało kasy![]()
duży ten poślizg? na komputerze nie ma reakcji na kliknięcie, na komórce ładowanie dobija do 30min![]()
Klikałem kilkanaście razy w końcu (po ok. 4 minutach od pierwszego kliknięcia się otworzył.
U mnie to samo, dopiero po kilku godzinach kasjer się otworzył i mogę normalnie zagrać.
Na tablecie saldo pokazuje się dopiero po kilkunastu-kilkudziesięciu sekundach, ale zoomy działają bez problemu.
Na ich Twiterze ten problem zgłaszają ludzie z całej Europy od paru godzin. Pracują nad tym, ale jak napisali dosłownie 2 min temu, wciaz nie sa w stanie określić, kiedy problem zostanie naprawiony.