Witam,
Mam problem z klientem Pokertars wersji EU. Po zainstalowaniu oprogramowania w systemie Windows 10 w oknach klienta dotyczących: turniejów mtt, turniejów Sit & Go, Stolików ZOOM oraz stolików na grę chashową nie wyświetlają się żadne turnieje, strona klienta jest pusta. Ktoś wie czego to wynika i jak usunąć ten problem? Dla zobrazowania problemu dorzucam screeny.
Hej, podepnę sie do tematu z innym kłopotem :f_drink:.
Od kilku dni mam problem z klientem Pokerstars. Mniej więcej co 4 godziny oprogramowanie zawiesza się, cały soft się zatrzymuje, jedynym wyjściem jest uruchomienie Menadżera Zadań i zakończenie procesu pokerstars.
Przeinstalowałem klienta z nadzieją że to rozwiąże problem, ale niestety nie pomogło.
Czy ktoś na forum ma podobnie jak Ja?
Ja miałem podobnie, problem nie tkwił w pokerstars a w HM2, muliło mi starsy podczas gry dokładnie jak tobie
edit: (w pewnym momencie się wieszało a stoliki robiły się czarne i brak odp. trzeba było wejsc w menadzera urzadzen własnie tylko wystarczyło wylaczyc hm2 zeby sie odwiesiło), prawdopodobnie baza z HM2 była zbyt rozrośnieta bo po utworzeniu nowej problem znikł, wczesniej musiałem przed każdą sesją wyłączać/właczac HM2 pomagało ale na krótką metę