Witam
Nie wiem w jakim dziale umieścić to pytanie, więc z racji tego, że dotyczy ono gry na ps zamieszczam je tutaj.
Jakich konkretnie ustawień table selection, które umożliwia room stosujecie. Interesuja mnie NL SH 16, 25
Pozdrawiam
Witam
Nie wiem w jakim dziale umieścić to pytanie, więc z racji tego, że dotyczy ono gry na ps zamieszczam je tutaj.
Jakich konkretnie ustawień table selection, które umożliwia room stosujecie. Interesuja mnie NL SH 16, 25
Pozdrawiam
Nie gram NLH, niemniej ja stosuję takie, że koloruję wszystkich graczy i przy dopisywaniu się do waiting list robię to tak bym miał jak najwięcej fishasków
Ja, głównie dla wygody, korzystam ze Starsowego "Easy Seat", które umożliwia automatyczne dopisywanie do list oczekujących na stolikach o wcześniej skonfigurowanych parametrach i automatyczne otwieranie nowych w razie potrzeby (tryb sesji). Opcja ta chyba wciąż jest w wersji beta, tak więc aby pojawiła się w oprogramowaniu należy wcześniej zaznaczyć "ptaszkiem" chęć korzystania z tego rozwiązania w ustawieniach klienta.
Poprawka:
Mniemam, że miałeś na myśli właśnie ustawienia w Easy Seat, więc chyba się zagalopowałem z podpowiedzią
Osobiście, poza stawkami i rodzajem stolików, ustawiam wyłącznie minimalną liczbę graczy przy stole [4 dla 6-max, 6/7 dla full ring) i minimalne VPIP [25% na 6-max, 20% na full ring]. Ewentualnie można do tego dorzucić średnią wielkość puli na 10bb+, ale według mnie to zbędne. Reszta ustawień raczej nie ma dużego wpływu na jakość naszych łowów, a powoduje tylko skurczenie listy dostępnych stołów.
Jest kilka programów zewnętrznych, które ułatwiają table selection np. TableScanTurbo i Table Scanner.