Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

update

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
613 Wyświetlenia
EPiC88

Witam,
znajduję coraz więcej problemów po uptadzie na starsach... na początku był problem tylko z rezerwacją miejsca i później z sadzaniem na stoliku, ale obecnie znajduję coraz więcej bugów... Hotkeysy nie działają, nie chce mi dopełniać do pełnego stacka. Napisałem wczoraj do supportu i zero odpowiedzi. Macie jakieś pomysły co by jeszcze można było zrobić? Nie mogę rozegrać normalnej sesji :/ straciłem już dwa dni przez to :/

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
thefoe

A po co masz folder backup w folderze starsów?

Kopiujesz wszystko z tego folderu do głównego i uruchamiasz z pliku "PokerStars.exe", aby nie wyskakiwało powiadomienie z updatem.

Grasz na starej wersji.

Odpowiedz
Cytat
hks83

Napisane przez evLeisure
A po co masz folder backup w folderze starsów?

Kopiujesz wszystko z tego folderu do głównego i uruchamiasz z pliku "PokerStars.exe", aby nie wyskakiwało powiadomienie z updatem.

Grasz na starej wersji.

Wyskoczyło mi update a nie chce go robić bo używam hm1. Co nie klikne to update lub kontakt z suportem wyskakuje, zrobiłem już tak jak wyżej dalej update wyskakuje trochę nie ogarniam pomoże ktos jakoś...

ps wcislem juz update to wszystko zniklo i nic sie nie zorbiło...

ps2 jakos sie zrobil update hm dziala itp ale co zorbic aby unikac kolejnych aktualizacji ?

Odpowiedz
Cytat

Po przekopiowaniu plików do folderu P* musisz odpalać starsy z pliku "PokerStars.exe" bezpośrednio z folderu. Ikonka na pulpicie, w starcie czy gdzieś tam odnosi się do pliku "PokerStarsUpdate.exe".

Odpowiedz
Cytat
hks83

Robiłem tak i ciągle na czerwono wyskakiwał pasek, że stara wersja ble ble i nic zrobić się nie dało... wiec albo co s poknociłem już dużo wczesniej albo nie wiem ;) dobra modle sie o brak aktualizacji aż nie zarobie jakoś na hm2.

dzięki ev za zainteresowanie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Bejkker

edit:

Już wszystko ok

Problemem bł o dziwo.... Avast ;o

Nie miałem tam nigdy nic zablokowane, sprawdzałem dla pewności i już tyle czasu gram na starsach i każdy update szedł ebz problemu a tu prosze.

Wyłączenie osłon na chwile, zrobienie update i można śmigać

Odpowiedz
Cytat

hks83
Co jakiś czas update jest konieczny - starsy nie pozwalają grać na kliencie, któy ma np. rok. Jeżeli bardzo dawno nie updatowałeś starsów to Twój backup jest bardzo stary i najwidoczniej za stary.

Bejkker
Wywalić wszystko i zainstalować jeszcze raz ze świeżo ściągniętej instalki próbowałeś? Chociaż jak nawet stronka starsów Ci nie działa to może być coś poważniejszego - jakiś problem z systemem albo wirusik starający się podebrać hasło. Przeskanuj system.

Odpowiedz
Cytat
hks83

Napisane przez evLeisure
hks83
Co jakiś czas update jest konieczny - starsy nie pozwalają grać na kliencie, któy ma np. rok. Jeżeli bardzo dawno nie updatowałeś starsów to Twój backup jest bardzo stary i najwidoczniej za stary.

tak też myslałem mam nadzieje, że długo pociągne teraz bez aktualizacjo i wymuszona będzie jak będzie hm2

dzięki wielkie

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat