Witam,
znajduję coraz więcej problemów po uptadzie na starsach... na początku był problem tylko z rezerwacją miejsca i później z sadzaniem na stoliku, ale obecnie znajduję coraz więcej bugów... Hotkeysy nie działają, nie chce mi dopełniać do pełnego stacka. Napisałem wczoraj do supportu i zero odpowiedzi. Macie jakieś pomysły co by jeszcze można było zrobić? Nie mogę rozegrać normalnej sesji :/ straciłem już dwa dni przez to :/
A po co masz folder backup w folderze starsów?
Kopiujesz wszystko z tego folderu do głównego i uruchamiasz z pliku "PokerStars.exe", aby nie wyskakiwało powiadomienie z updatem.
Grasz na starej wersji.
Napisane przez evLeisure
A po co masz folder backup w folderze starsów?Kopiujesz wszystko z tego folderu do głównego i uruchamiasz z pliku "PokerStars.exe", aby nie wyskakiwało powiadomienie z updatem.
Grasz na starej wersji.
Wyskoczyło mi update a nie chce go robić bo używam hm1. Co nie klikne to update lub kontakt z suportem wyskakuje, zrobiłem już tak jak wyżej dalej update wyskakuje trochę nie ogarniam pomoże ktos jakoś...
ps wcislem juz update to wszystko zniklo i nic sie nie zorbiło...
ps2 jakos sie zrobil update hm dziala itp ale co zorbic aby unikac kolejnych aktualizacji ?
Po przekopiowaniu plików do folderu P* musisz odpalać starsy z pliku "PokerStars.exe" bezpośrednio z folderu. Ikonka na pulpicie, w starcie czy gdzieś tam odnosi się do pliku "PokerStarsUpdate.exe".
Robiłem tak i ciągle na czerwono wyskakiwał pasek, że stara wersja ble ble i nic zrobić się nie dało... wiec albo co s poknociłem już dużo wczesniej albo nie wiem
dobra modle sie o brak aktualizacji aż nie zarobie jakoś na hm2.
dzięki ev za zainteresowanie.
Pozdrawiam
edit:
Już wszystko ok
Problemem bł o dziwo.... Avast ;o
Nie miałem tam nigdy nic zablokowane, sprawdzałem dla pewności i już tyle czasu gram na starsach i każdy update szedł ebz problemu a tu prosze.
Wyłączenie osłon na chwile, zrobienie update i można śmigać
hks83
Co jakiś czas update jest konieczny - starsy nie pozwalają grać na kliencie, któy ma np. rok. Jeżeli bardzo dawno nie updatowałeś starsów to Twój backup jest bardzo stary i najwidoczniej za stary.
Bejkker
Wywalić wszystko i zainstalować jeszcze raz ze świeżo ściągniętej instalki próbowałeś? Chociaż jak nawet stronka starsów Ci nie działa to może być coś poważniejszego - jakiś problem z systemem albo wirusik starający się podebrać hasło. Przeskanuj system.
Napisane przez evLeisure
hks83
Co jakiś czas update jest konieczny - starsy nie pozwalają grać na kliencie, któy ma np. rok. Jeżeli bardzo dawno nie updatowałeś starsów to Twój backup jest bardzo stary i najwidoczniej za stary.
tak też myslałem mam nadzieje, że długo pociągne teraz bez aktualizacjo i wymuszona będzie jak będzie hm2
dzięki wielkie
Pozdrawiam