Przejdź do forum
Program do statysty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Program do statystyk.

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
635 Wyświetlenia

Witam serdecznie ,
Pytanie moje jest takie , gdzie moge znaleść program który będzie mi sporzadzał statystyki poszczególnyuch graczy na stole ; i czy jest on w 100% legalny?

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

8 odpowiedzi
dragon7189
Zonexin

Holdem manager, pokertracker3 i elephant.

elvismichal

Nie można z nich korzystać na cake poker.
Elephant nie jest za darmo, trzeba wyrobić 1K pspoints z tego co pamiętam.
Możesz je znaleźć wpisując ich nazwy w google.
Uprzedzę też twoje kolejne pytanie który jest najlepszy, więc imo:

HM > Pt3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Elephant

elvismichal

Dzieki za opdowiedzi , o to właśnie mi chodzilo - program Elephant.

Jednak pojawia się 2 problem , otóż moje konto na partypoker nie jest przypisane do konta pokerstrategy , wiec niemożliwym jest abym uzbierał puntky na licencje. I tutaj sie pojawia moje pytanie : czy jest jakaś inna możliwość kupna/dostania licencji , np. za $ ?

maciasbr

Tak, możesz kupic np. tutaj:
http://www.holdemmanager.com/buy/1/Hold%27Em+Manager

Ja mam z kolei inne pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Jestem dopiero na starcie swojej pokerowej drogi na szczyty :D i zastanawiem się czy używanie HM już od samego początku jest dobrym rozwiązaniem, czy może najpierw nauczyć się grać bez jego pomocy? Już kilka razy przymierzałem się do jego kupna, ale wciąż miałem dylemat czy jeszcze aby nie jest za wcześnie. Oglądając jednak treningowe filmy i czytając porady widzę, że jest on w zasadzie niezbędnym narzędziem dla kogoś kto pokera stara sie traktowac poważnie. Pytanie brzmi... na jakim etapie wyszkolenia powinno się zacząć używać tego typu programów, i czy istnieje wogóle jakieś przeciwskazanie by zaznajamiać się z nim od samego początku? Z góry dziekuję za odpowiedzi

nie ma przeciwwskazań