ja pierdole
w takim razie ktos jeszcze chcialby zmniejszyc swoje udzialy?
moze ranalf jednak zostaniesz przy 10% wtedy mamy sprzedane i wystawiam. bo nie wiem coz tym zrobic
I przypominam o moim marnym 2,5% bo chyba nie uwzgledniłeś a pisałem
edit nie przyczytałem o min 10% także luz czekam na przelew
przemek przyblokowal mi wyplate o jakies 3 dni z powodu jakiegos ujoronego depozytu karta kredytowa oraz chcieli jej skanu. odpowiedzialem, ze zadnego depo ode mnie karta nie bylo. przeprosili i hajsy ido. ot, jakas krzakowa nieuzasadniona reakcja na wyplate wiekszosci rolla:coolface: kiedy dostane sos i mozliwosc wyplat udzialowcom, wtedy tez wrzuce oferte na forum
Napisane przez Manho90
I przypominam o moim marnym 2,5% bo chyba nie uwzgledniłeś a pisałemedit nie przyczytałem o min 10% także luz czekam na przelew
mam taki chaos w momencie, ze nie wiem co sie dzieje. prosze cie o podeslanie kwoty oraz najlepiej e-mail ze skrilla. Starsy rowniez wchodza w gre pomimo ich polityki wyplat>48h od wplaty. To takze prosba do innych, pisac komu i w jakiej formie, Piona
Napisane przez TenSon
Dla mnie na skrilla, dane masz, wpłatę do Ciebie robiłem skrillem.
tenSon, ty jestes Adam M.?
w ogole bardzo prosze o podawanie swoich nickow/maili. wiem, ze jestescie ze mna tak dlugo, ze powienienem znac je na pamiec, ale to by ogromnie ulatwilo mi prace ![]()
e. dostalem wreszcie hajs od przymyslawa, wiec wyplaty powinny isc sprawnie. polecam ia skrill, aczkoliwek wszystko piszemy w pw z nickiem na starsach/888/ipoker lub e-mail skrillowy i bedzie porzadeczek ![]()
a skoro hajs doplynal, to wystawiam nowa oferte
artur90, Fiszu10, manho90, walker85, chan - prosze o maile do przelewu na skrilla, na starsachprawie nic nei mam, a jak wplace to +48h do wyplaty wg ich polityki
sprwadzcie prosze, czy macie automatyczne akceptowanie przelewow na skrillu, bo dostalem info ze 1 jest niepotwierdzony. do wyplaty zostal tylko Chan i manho90. prosze was o nicki albo maile (skrill), bo nie wiem gdzie lac
Napisane przez CHanPL
U mnie w grę wchodzą tylko starsy, nick ShendiPL
pojszlo, do nastepnego
Napisane przez hustler9
Napisane przez CHanPL
U mnie w grę wchodzą tylko starsy, nick ShendiPLpojszlo, do nastepnego
![]()
Potwierdzam doszło,z fartem i mam nadzieje,że do następnego