No to siup tutaj będę pisał co i jak w miarę możliwości, miejmy nadzieje że railing nie skończy się w fazie preante
Pokertour out, moze bedzie ft jesli bogowie pokerowi dadza 10 left, oh wait wlasnie wjazd na fyty turbiny
Out z celebrity na takiej akcji otwiera Agro ziomek z którym trochę się cioralismy, na 23bb wklejam 3beciq z dynamiczq z intencją callowania 4b shipa dostaje jednak call flopek A77 flush draw krece smiglem pod stolem wpychajac kolanem cbecika dostaje dzemora od qts siada i dzidzi, jak chcecie jakieś rozdanka to dajcie znać
Ciekawy stoliczek się zapowiada w deep turbo ja Piwoszek davio i kylsonen :challenge @edit deep turbo out
Strasznie przezpazowana ostatnia turbina z oferty, najgorszy turniej jaki zagrałem ever jutro me a później major hr i 4max mam nadzieję że uda się wykręcić profit
Out z 1b na std spocie na poczatu ogolnie gralo sie dobrze, szybko sie double upnalem na pierwszych levelach a pozniej card dead + splitowane asy vs asy w juicy spocie i niestety nie udalo sie przejść dalej po siedzeniu az do 500/1k wiec pożegnalem sie z main eventem jesli chodzi o oferte stackingowa gdyz 1c nie jest w niej zawarty. Still mamy jeszcze 9/6, 4maxa oraz high rollera.
Z fartem
Day 2 na 30bb~ trzeba bedzie wyfarcic 25left 8 itm, pod koniec dnia splitniety spot otwieram QTo dostaje flat z sb bb fold, flop k9j robie okolice psb snap call turn 3 otwierajaca fd robie 3/4 zostawiac sobie 3/5 psb na river i spada najlepsza mozliwa karta w calym decku czyli Qs, w tym momencie zaczynam rzygac i modlic sie zeby nie dostac donkbet shovea na ryj, jakims cudem idzie check snap xb i splituje uber spota vs T6o
Out hj mr btn 3b 7.5k ja 40k AA sb gram call or fold flop K93fd check 9k cbet jam call 99 gg