Tutaj mozecie mnie railowac. Bede zamoeszczal info jak mi idzie w poszczegolnych turniejach, zapraszam do sledzenia.
Gram 1A dzisiaj, dam znać jak zasiądę do stolika, możliwe że pierwszych pare leveli odpuszczę, zobaczę jak będzie, bo o 8 laduje na Malcie, pozdro !
25 stopni, za goraco :p. Udalo sie troche przespac na szczescie, 200 400 a50. Wish me good luck!
niestety z maina out. Zrobiłem 35k dość szybko i odpadlem prawdopodobnie zbyt optymistycznie oceniając możliwości rywala, prawdopodobnie zagram jeszcze dzisiaj hypera nocnego.
Gram hypera, poziom zapowiada sie wyzszy, ale z uwagi na strukture nie powinno miec duzego znaczenia, tutaj nikt nie ma monstrualnego edga. Jak to pisze dosiadlo sie 2 dziadow, total 48 entry, koniec late reg za 2 levele
Wczorajszy cup do zwrotu, za godzine siadam do 1B. Oby bardziej z fartem, z satki porannej poleciałem AQ < JJ w 3 rece (tego turka nie bylo w paczce).
Pozdro !
Najpierw zrobilem 20k bez sd, potem aj>kk do krotszego stacka, niestety chwile pozniej aa<aks, i gdy zostalo mi 9k na boardzie k63 j 5 calldownowalem kts i gosc pokazal 66, jutro cisne dalej.