Skip to forum
Notifications
Clear all

Esiag Cafe

800 Posts
133 Users
1402 Reactions
116.3 K Views
wukaesiak

Napisane przez pszczola321

Napisane przez saja13
Lecimy chłopaki zaraz pyknie 50k odsłon. Kurwa prawie jak w cyrku tutaj, warto było zapłacić za te zabawę. Może strategy odda nam hajs w ramach tego, że zorganizowaliśy zabawę dla całej społeczności. Klaun już dostał wypłatę, czas na organizatorów:f_cool:

I to w dodatku od bronzu docencie panowie!

Przez takich cepów jak Ty, tacy jumacze nigdy nie znikną bo czują się bezkarni :truestory:
natomiast mam nadzije ze ty sie w koncu zamkniesz bo tylko bezpodstawne oskarzenia potrafisz rzucac, jątrzyc i podjudzac innych :ayfkm::appl:

Reply
fenekzgavry

Cześć.

Mam diamentowy status.

Czyli gdyby nie udzielający się black member w tym wątku, byłbym z pewnością najmądrzejszy. Ale i tak same bronzy, więc musicie mnie słuchać.

Wukaesiak jest moim sąsiadem. Wukaesiak jest fajny. Wy nie jesteście. Idziemy się bawić za Wasz hajs.

pozdrawiam

Reply
pszczola321

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez pszczola321

Napisane przez saja13
Lecimy chłopaki zaraz pyknie 50k odsłon. Kurwa prawie jak w cyrku tutaj, warto było zapłacić za te zabawę. Może strategy odda nam hajs w ramach tego, że zorganizowaliśy zabawę dla całej społeczności. Klaun już dostał wypłatę, czas na organizatorów:f_cool:

Przez takich cepów jak Ty, tacy jumacze nigdy nie znikną bo czują się bezkarni :truestory:
natomiast mam nadzije ze ty sie w koncu zamkniesz bo tylko bezpodstawne oskarzenia potrafisz rzucac, jątrzyc i podjudzac innych :ayfkm::appl:

Jesteś jakiś upośledzony umysłowo? Sam sobie stworzyłeś ten wizerunek, pielęgnujesz go i się dziwisz że ludzie mają Cię za złodzieja? :yaoming: Wystarczy spojrzeć na wątek Beethovena, przejebał hajs i nikt się do niego o nic nie rzuca, spokojnie odrabia hajs i wszyscy są zadowoleni (o ile można tak napisać po tym jak ktoś przejebał czyjś hajs). Pewnie u Ciebie jest inaczej bo po prostu się na Ciebie uwzięli :|

Reply

Czemu ja tu trafiłem tak późno :wtf::mdr:

Hahahaha nie wierzę ... Jak można komuś przez neta pożyczyć kasę i mieć nadzieje że odda, bądź w późniejszej fazie go wyzywać bo nie oddał :mdr: Co innego pożyczyć ziomkowi za którego ręczysz w każdej sytuacji z którym bawiłeś się w piaskownicy, co innego pożyczyć znajomemu, gdzie masz Jego dane i jakby nie oddał to Go połamiesz a co innego pożyczania na tego typu forum :mdr: Czytając tak od końca do początku najbardziej śmieszy mnie fakt że gość pożyczył się od 2 osób a "40" nad tym ubolewa. I tak już oddał 15% to i tak za dużo, ja na Jego miejscu bym nie oddał ani grosza, może by to nauczyło myślenia parę osób. Czasem i do tej pory zdarza mi się zrobić jakiś przekręt na necie, bo ograniczonych osób nie brakuje i nawiązując do ostatniej wypowiedzi nie ma to jak pić piwko z ziomkami i bawić się za hajs ludzi za których były toasty i jednocześnie mega bekaa :mdr:

Najlepsze że to wszystko stało się na Poker Strategy, gdzie wydawało mi się że ludzie raczej są tu inteligentnymi studentami, aniżeli oczytanymi i łatwowiernymi naiwniakami :banana: :mdr:

Reply
pszczola321

Napisane przez Krakowiaczek20

Hahahaha nie wierzę ... Jak można komuś przez neta pożyczyć kasę i mieć nadzieje że odda, bądź w późniejszej fazie go wyzywać bo nie oddał :mdr: Co innego pożyczyć ziomkowi za którego ręczysz w każdej sytuacji z którym bawiłeś się w piaskownicy, co innego pożyczyć znajomemu, gdzie masz Jego dane i jakby nie oddał to Go połamiesz a co innego pożyczania na tego typu forum :mdr: Czytając tak od końca do początku najbardziej śmieszy mnie fakt że gość pożyczył się od 2 osób a "40" nad tym ubolewa. I tak już oddał 15% to i tak za dużo, ja na Jego miejscu bym nie oddał ani grosza, może by to nauczyło myślenia parę osób. Czasem i do tej pory zdarza mi się zrobić jakiś przekręt na necie, bo ograniczonych osób nie brakuje i nawiązując do ostatniej wypowiedzi nie ma to jak pić piwko z ziomkami i bawić się za hajs ludzi za których były toasty i jednocześnie mega bekaa :mdr:

Najlepsze że to wszystko stało się na Poker Strategy, gdzie wydawało mi się że ludzie raczej są tu inteligentnymi studentami, aniżeli oczytanymi i łatwowiernymi naiwniakami :banana: :mdr:

Ja pierdole :facepalm:

Reply
doncamilloskate

Ja pierdole :facepalm:

Reply
DominXTC

Hahahaha nie wierzę ... Jak można komuś przez neta pożyczyć kasę i mieć nadzieje że odda

hmm przykład pierwszy z rzędu: orientujesz się może jak działa takie coś jak, np. giełda :)?

I tak już oddał 15% to i tak za dużo, ja na Jego miejscu bym nie oddał ani grosza, może by to nauczyło myślenia parę osób. Czasem i do tej pory zdarza mi się zrobić jakiś przekręt na necie, bo ograniczonych osób nie brakuje i nawiązując do ostatniej wypowiedzi nie ma to jak pić piwko z ziomkami i bawić się za hajs ludzi za których były toasty i jednocześnie mega bekaa :mdr:

:f_o:

Reply
djhowk

Ale debil ze mnie ... :mdr::facepalm:
Wbiłem tutaj ze strony głównej przez najnowsze wątki na forum i myślałem że to jakiś blog :yaoming:
Tematu nie było z mojej strony i w sumie reasumując co mnie to obchodzi kto kogo tu wyhuśtał a w każdym razie coś jest na rzeczy skoro taki tu odzew przez ostatni tydzień :banana:

Reply
Swiezak

.

Reply
wukaesiak

już pisze do miraza o przerobienie tego tematu na bloga :f_love:

Reply
saja13

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez saja13

sam jestes klaunem pajacu! lepiej wroc kilka stron wczesniej do ustalen jakie byly odnosnie zwrotu za stoly deep. jak do dla ciebie za trudne to juz nie moja wina ale potem nie oczekuj cudow.

Jakie stoły deep, co ty do mnie mówisz teraz. Nie muszę wracać nigdzie, żeby pamiętać, że mam do zwrotu 1/2 wkładu i tak jak obiecałeś po raz, któryś miałem go dostać do końca zeszłego miesiąca. To pamiętasz czy może zaprzeczysz?

Reply
wukaesiak

Napisane przez saja13

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez saja13

sam jestes klaunem pajacu! lepiej wroc kilka stron wczesniej do ustalen jakie byly odnosnie zwrotu za stoly deep. jak do dla ciebie za trudne to juz nie moja wina ale potem nie oczekuj cudow.

Jakie stoły deep, co ty do mnie mówisz teraz. Nie muszę wracać nigdzie, żeby pamiętać, że mam do zwrotu 1/2 wkładu i tak jak obiecałeś po raz, któryś miałem go dostać do końca zeszłego miesiąca. To pamiętasz czy może zaprzeczysz?

pamiętam i z niczego się nie wycofuję odnośnie zwrotów ;)

Reply
wukaesiak

no może poza terminem bo po prostue jestem kiepskim pokerzystom i nie ugralem jeszce wymaganej kwoty :f_rolleyes:

Reply
saja13

Skoro przez pół roku nie potrafisz ludziom oddać paru stówek, to mam złą wiadomość, że nie tylko złym pokerzystą jesteś.

Reply
Woocash

Ja tylko przypomne że również rakeback mial być do zwrotu, tak więc to nie pół wkładu tylko jeszcze dodaj rakeback.

Reply

predzej czy pozniej i tak ktos ci nastrzela kutanga po pysku.ale i tak kibicuje temu watkowi zeby sie rozwijal.zastanawia mnie tylko komu lizesz koncowe ze gora nie interweniuje.

Reply
giuseppePK

apeluje o zmiane tematu na nl-2s xD

Reply

Napisane przez Swiezak

Czasem i do tej pory zdarza mi się zrobić jakiś przekręt na necie, bo ograniczonych osób nie brakuje i nawiązując do ostatniej wypowiedzi nie ma to jak pić piwko z ziomkami i bawić się za hajs ludzi za których były toasty i jednocześnie mega bekaa :mdr:
Przyznał się do winy, to napewno on jest tym magicznym @cesspit czy jakąś tak, imo global natychmiastowy :coolface::coolface::coolface:

Na pewno to Ty bystrzak nie jesteś ... przecież napisałem że ja tu 1-wszy raz jestem i wszedłem omyłkowo :facepalm: widocznie dla Ciebie słowo net = poker strategy i nic więcej :appl: :yaoming:

Reply
Swiezak

.

Reply