Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fiszu Rail

278 Posty
17 Użytkownicy
41 Reakcje
33.5 K Wyświetlenia
incasent

Jasne że graj :)

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

Jednak o dość sensownej porze udało się wrócić :f_thumbsup:
Dziś w stejku :

Zjem coś tylko i ruszamy ! :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
manuelos

Dlaczemu paczka za 240 jak scashowałeś 309 :) ?

Drugie pytanie: Grasz jakieś turnieje poza ofertą ? Wolałbym osobiście abyś tego nie robił a zamiast tego wrzucił je do oferty obniżając avg. BI ( bo te co grasz to niższe BI raczej ) :)

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

Manuelos taka paczka bo taki schedule . Chyba bezsensu dodawać turnieje , żeby dobic do określonej kwoty. Pozatym wygrałem 309 ale suma paczki z rebuyami wyniosła 328. Spokojnie , później do profitu wszystko się doda :)

Tak gram turnieje "za swoje" o niższym BI na które mnie stać i jestem w stanie pokryć 100% wpisowego do tych turniejii bez naginania BR i nie będe ich umieszczał w paczkach dopóki będzie mnie na nie stać.

Odpowiedz
Cytat
TEIGREKPE

to dorzuć freeza z 21.30 i 22.15 za 11$ skoro grasz 2-dniowego deep scoopa plus jakieś turboski proste hot11 czy progs. super ko za 11$ (23.30) hot7.5$ turbos z 23 za 7.5$ m super-ko 22.30 za 10.5$

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

Panowie taki jest schedule na dziś. Nie będę nic dorzucał bo nie będe miał miejsca , pozatym jak zauważyłeś nie gram turbosów.

Odpowiedz
Cytat
TEIGREKPE

as you wish, ale grając na końcu sesji 1 lub2 stoliki tracisz mega value w postaci innych turków

W każdym razie gl i szipuj dziś

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

To racja . Myślałem o tym grając biga 11 do 6 albo 4 .
Ale wtedy dorzucał bym turnieje bez informacji/zgody inwestorów , czego bym nie chciał robić. Jeśli robie paczke z jakimiś turniejami to gram tylko je , żeby nie było nie domówień , a takie dorzucanie bez infa mogło by wprowadzic sporo zamieszania.
Inaczej to Teigrekpe wygląda u ciebie na longu , gdzie masz swobode co grasz i kiedy grasz , i tak później rozliczasz jako całość.

Odpowiedz
Cytat
manuelos

Bez hejtu ale kilka moich spostrzeżeń:

Napisane przez Fiszu10
Nie będę nic dorzucał bo nie będe miał miejsca

Trochę nie fair, że nie chcesz zmniejszyć wariancji grając więcej turniejów tłumacząc się faktem braku miejsca skoro będziesz grał turnieje za swoje.

Napisane przez Fiszu10
To racja . Myślałem o tym grając biga 11 do 6 albo 4 .
Ale wtedy dorzucał bym turnieje bez informacji/zgody inwestorów , czego bym nie chciał robić. Jeśli robie paczke z jakimiś turniejami to gram tylko je , żeby nie było nie domówień , a takie dorzucanie bez infa mogło by wprowadzic sporo zamieszania.
Inaczej to Teigrekpe wygląda u ciebie na longu , gdzie masz swobode co grasz i kiedy grasz , i tak później rozliczasz jako całość.

No przecież ta paczka dzisiejsza i tak była zatwierdzona w ciemno przez inwestorów więc możesz ją spokojnie modyfikować.

edit: tak czy siak good luck good luck :P

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

Manuelos naprawde nie rozumię pretensji.
W ofercie jasno napisałem , że gram turnieje za swoje jak i to , że nie będę dodawał kolejnych jeśli będzie mi sie grało nie wygodnie i nie będe sie mógł wystarczająco skupić.
Rozumie natomiast to , że chciałbyś żebym grał turnieje z niższym wpisowym i robił większy volume bo jest to dla Ciebie bardziej profitowe. Ale na tym chyba poniekąd polega staking , że dzielę się udziałami bo nie mogę sobie na 100% udziałów w turniejach 11+ . Pozatym nie chce stać w miejscu i grindować tylko turnieji do 11 $

Odpowiedz
Cytat
ImShane

Myślę, że stanowisko Manuelosa inni też podzielają :) więc może na następne stejki pomyśl coś o zmniejszeniu avg bi. Jakiś consensus powinien być.
Nikt tu raczej nie atakuje Ciebie tylko to są luźne propozycje:s_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
nightmaare

"rozumiem"

nazi arrives

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/14449060_614AD66E55

Jak narazie tragiczna sesja :f_frown:
Nic sie nie utrzymuje , nic nie runnuje

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

Tak wygląda rozliczenie z wczorajszej i dzisiejszej sesji.

Odpowiedz
Cytat
manuelos

Niżej to podsumowałem

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10
manuelos

Ok łap:

Więc się zgadza - tylko że ja mam za te 2 dni do dopłaty 30$-18,35 czyli 11,65$
Dodatkowo za poprzedni 15,77 co daje łącznie 27,42$

Odpowiedz
Cytat
Fiszu10

Jak sie zgadza to się cieszę bo szczerze mówiąc chwile już patrze na te cyferki i bym teraz matury z matmy nie zdał :coolface:
Chyba już za późno . Dzięki , że sprawdziłeś .
Piwko dla Ciebie !:f_drink:

Odpowiedz
Cytat