po tym stejku chcialbym wystawic nowy, taki sam, tylko wziac jakas czesc na siebie.
jesli ktos chce zostac na pokladzie, dajcie znac
zagrane 814
profit 1870
yo, dzis koncze tego tysiaka, ale jednak jeszcze na siebie niczego nie wezme, wiec napiszcie, czy zostajecie tak jak bylo, na kolejnego tysiaka, czy może jakąś część zostawiacie, to po sesji wyslalbym od razu $$
aha, tylko że tym razem, moge Wam zaproponowac, cut 60/40 na moja korzysc, jeśli oferta ma byc z MU, a jesli po 1k bedzie minus, to przedluzamy, do 2k
orajt, 1k zagrane
profit jest 3264 play money, jak ktos chce audyt, to prosze o info, rozesle dolarsy, jak dacie znac, czy jestescie dalej na pokladzie
podsumowujac
supsport7 70% (2100) + 0.7*0.5*3264 = 2100 +1142,4
kfas 30% (900) + 0.3*0.5*3264 = 900 + 489,6
no mysle, że oferta, w której nie możecie stracić, a bierzecie 40% jest całkiem spoko ( taka mam propozycje od byłego stakera btw ).
jesli wyrazilem się niejasno, to wyglądałoby to tak, że gram 1k sitków, z tym że splita robimy, tylko jeśli jest profit, a jeśli jest minus, to gramy do zera i zaczynamy od nowa.
Stracić zawsze mozna.. (tfu tfu
)
Mysle ze stopniowe zwiekszenie, czyli teraz 55/45 na Twoja korzysc jest fair. Co Ty na to? A jak profit znów bedzie 2.5k$+ to 60/40, czyli chyba tak jak napisal supsport pod nickiem queste
45/55 pow 2,5k 40/60 - ok, niech bedzie tak, zaraz wysylam profit, a wklad zostawiam, bo rozumiem, ze obaj sie piszecie, na tyle samo % ?
zaczalbym jutro
sporo hrc ostatnio było, dziś krótka sesyjka i od jutra staram sie troche pocisnac przed swietami
(pocisnac = 70 sng/day jak na mnie:P) stan konta bez zmian