Skip to forum
Notifications
Clear all

kustraaaaaaaaaaaa

52 Posts
12 Users
0 Reactions
4,646 Views

Jebancu i kumplowi nie powiedziales ze robisz stacking:( push push push bedzie na dziwki i koksy:)

Reply
kustra

Ja Pana nie znam :f_cool:

Reply
kustra

korekszynn. Po uporaniu się z HMem, baza zaczęła się pierdolić, ale wszystko hula i gramy :f_thumbsup: W zamian za naprawę tego ustrojstwa, P* potraktował mnie lekką korektą ;)

Uploaded with ImageShack.us

Reply
magda25uk

Bedziesz na sile trzaskal volume w ostatnim tygodniu czy po prostu rozliczamy sie w dzien dead line z iloscia rak, jaka uda Ci sie uda ugrac?

Reply
boxer82

Jezlei będziesz rozliczał i wystawiał kolejny stacking to mi nie odsyłaj kasy (zresztą słyszałem że już uciekłeś z tymi pieniedzmi do Mongoli :pokerface: ) .
Ale jakbyś nie kończył a chciał grać dłużej to ja jestem za ( w sumie to nie wiem do kiedy wogóle jest ten stacking ale po poscie Magdy wnosze że kończy się po weekendzie? )

Reply
kustra

Madziu, mi to jest obojętne.
Stacking wystawiłem na 60kh. 4 tygodnie, był to mój deadline. Spieprzyłem trochę, ale nie do końca z mojej winy. W sumie jakby sumować prawie 2 tyg z gry mi wypadły (brat skręcił nogę i musiałem mu pomagać, dużo nauki na uczelni i inne pierdoły).

Rozumiem, że ludzie mogli to w różny sposób zrozumieć, że albo gram 4tyg. albo 60kh.
Dlatego możemy zrobić tak. Ja proponuje dograć do 60kh, ale jeżeli komuś nie pasuje (idą święta, ludzie potrzebują pieniędzy), to po 4tym tygodniu, mogę oddać mu jego udziały + profit, a ja je po prostu wykupię ze swojej kieszeni.
Na dzień dzisiejszy mamy 33kh i ok. +22bi

Reply
magda25uk

Mi pasuje zwrot 18-go. Ugral bys jeszcze pare BInow bo choinki drogie w tym roku :D

Reply
kustra

Oki, a więc 18tego dostaniesz. Ktoś jeszcze chce dostać $ 18tego?

Reply
kustra

Rozmawiałem z kilkoma inwestorami i wszyscy uważają (prócz Szuwara :P ), że w czw. powinienem zakończyć stacking. Bo jeśli Madzi teraz wypłacę pieniądze, potem np. spadnę o 10bi to ludzie będą chcieli wypłacać i będzie żal, że jej wypłaciłem, a innym nie chcę.
Nie chcę dopuścić do takiej sytuacji, więc proponuję jednak zakończyć stacking w czwartek wieczorem.
Tzn. w czwartek dogrinduję handów i wieczorem zacznę odsyłać dolary. Na dzień dzisiejszy mamy 40kh i ok. +1300$.
Do czwartku wieczora, prawdopodobnie dam radę zagrać 10kh, więc nie będzie jakiejś mega straty. Co Wy na to?

Reply
kaelll

Dla mnie spoko. Planujesz kolejny wystawić po tym?

Reply
kustra

Zobaczymy jak ten się skończy i ile bonus z FTP dostanę.
W każdym razie bardzo prawdopodobne, ale po nowym roku.

Reply

Dla mnie tez ok.

Reply
kustra

trololo +260bb deep fh vs fh z typkiem po 200h afq 60/50/50 :facepalm:

Reply
ozi
ozi

I tak będzie busto.
Do zobaczenia w Kambodży

Reply
kustra

k, pomożesz fejkować graphy, czy na bezczela jedziemy :pokerface: ?

Reply
kustra

Jutro wieczorem odsyłam pieniążki, żebyście nie spodziewali się ich rano. Chcę zagrać jeszcze coś jutro.
Stan dzisiejszy wygląda tak, że jesteśmy overall +20bi winrate +5-6bi rb będzie, kiedy zagram satki.

W ostatnich dniach wariancja nie była za miła, wykres od połowy wygląda jak sinusoida, ale czego się spodziewać po tak dobrym runie na początku.

Reply
magda25uk

Dalbys rade odeslac moja kase do kogos na mb i oszczedzic mi klopotow z wielokrotnym przelewaniem? Jakby to nie byl problem to daj znac zebym przeslala dane do przelewu

Reply
kustra

Knoq prześle Ci na MB.
Możesz podać mi swoje dane na priv?

Reply
kustra

wygląda to tak:

Uploaded with ImageShack.us
+ 196$ rb.
2512$ +196$ = 2708$

Zysku: 1208$
Profit inwestorów: 604$.
Do zwrotu inwestorów: 2104$
Na 1% udziałów przypada 6,04$ zysku.
Za parę h postaram się odesłać. Wiem, że Madzia i Szuwar chcą NT/MB. Ktoś jeszcze?

Reply
kustra

Limit mnie dopadł. Przelewy do zrobienia:
kael317 210$
agulson 140$
boxer821 140$

Szuwara pieniądze już idą do mnie na NT, zaś Madzi pieniądze są u Knoqa, kiedy dostanę info o mb od razu odeśle (podobno :D)

Kto dostał przelew, proszę o miły komentarz w feedbacku :)

Reply