5.5$ 2-7 single draw też za swoje.
Mniemam, że dopiero IPOPSA pogratulował, bo tak jak pisałem miałem 3 dni przerwy i właśnie zaczynam sesję.
Niestety rozesłanie pieniędzy z ipokera na inne roomy kosztowało ( przewalutowanie ) ~390 usd. Uwzględnię to w następnym podsumowaniu. Po szczegóły/wyjaśnienia inwestorów zapraszam na priv.
gram.
Napisane przez stekubuk
No tragedia wyszła. Jedyny minus shipowania na ipokerze.
A rozwiązaniem nie jest ustawienie konta w USD? bo ja mam w USD i nie mam problemów z żadnym przewalutowaniem.
Mam tak na innym sofcie ipokera i z tego co sprawdzałem to wychodzi gorzej/tak samo, bo wtedy po prostu ipoker od razu przelicza na dolary i przewalutowania tak czy siak się nie uniknie. Do tego cały czas bym się rejestrował do turków w euro, wygrywał dolary i wygraną soft by przeliczał na dolary.
Napisane przez stekubuk
Mam tak na innym sofcie ipokera i z tego co sprawdzałem to wychodzi gorzej/tak samo, bo wtedy po prostu ipoker od razu przelicza na dolary i przewalutowania tak czy siak się nie uniknie. Do tego cały czas bym się rejestrował do turków w euro, wygrywał dolary i wygraną soft by przeliczał na dolary.
Chodzi Ci o to, że wpisowe jest rozliczane po innym kursie eur/usd niż wygrana?
No właśnie nie jestem tego pewien. Tak czy siak przewalutowania nie uniknę, a do tej pory zawsze netek rozliczał mi korzystniej niż np. WH ( które mam w USD ).
Wracam do rytmu sesyjnego. Fajne deepki rano, ale bez szipów.
Gram wieczorno/nocną jeszcze dzisiaj.
Napisane przez bubek90
Napisane przez stekubuk
Mam tak na innym sofcie ipokera i z tego co sprawdzałem to wychodzi gorzej/tak samo, bo wtedy po prostu ipoker od razu przelicza na dolary i przewalutowania tak czy siak się nie uniknie. Do tego cały czas bym się rejestrował do turków w euro, wygrywał dolary i wygraną soft by przeliczał na dolary.Chodzi Ci o to, że wpisowe jest rozliczane po innym kursie eur/usd niż wygrana?
wcześniej o tym nie pomyślałem, ale faktycznie jest różnica 0,0015 na kursie niby nie wielka ale przy dużym obrocie to trochę się uzbiera. Pewnie dlatego wprowadzili te nikomu nie potrzebne ojro.
Roll : 10252.37$
314/3000
Uwzględniłem już przewalutowanie. Czas zacząć wygrywać, bo od początku staka idzie ciężko.
Dziś nocka jednak.