http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16337606_91C3C41E81 Pula na CL 22/38
ehh kurwa znowu 6 miejsce AK<TT i KK tez pula na CL Był As na flopie ale musial ten król na river wpaść :/
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16337606_91C3C41E81 Pula na CL 22/38
ehh kurwa znowu 6 miejsce AK<TT i KK tez pula na CL Był As na flopie ale musial ten król na river wpaść :/
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16337643_8545BDA8B4 ehh kurwa pula na 2 stack, ale znowu król na river mnie pokonał
Ponad 4k$ za shipa
MTT: 713/1000
Roll: ok 895 Jutro będę grał prawdopodobnie sesje i po niej wrzucę podsumowania bo już mi się nie chce dzisiaj z tym bawić. Naturehol wcześniej napisał żebym wywalił 3,3+R 2x-Turbo Turbosy za 16,5$ i hyper turbo. 3,3+R 2x-Turbo jest tylko jeden i zazwyczaj BI wychodzi max 12$ wiec go nie będę wywalał, ale wyrzucę te turbosy za 16,5 i HT jeśli chcecie i mam pytanie czy grać hota za 16,5$?

MTT: 713/1000
Roll: 895,11
Dzisiaj już sobie daruje sesje bo trochę mnie głowa boli jakiś zmęczony jestem wiec jutro postaram się już pocisnąć od 17
Będę grał wszystko do 13,5$, 3,3+R, i Hota 16,5$( jeśli będę miał dużo stolików to go nie będę odpalał) i będę grał te 5,5$+R 2R1A lub 1R1A i postaram się tak żeby BI nie przekraczał 10,5$. Te turnieje są bardzo łatwe i myślę ze trochę słabo byłoby z nich rezygnować.
jak roll wskoczy powyzej 1,5k to można je przywrócić ale na razie tez jestem za wyrzuceniem ich.
wyrzucamy zdecydowanie, powyżej 1,5k można wrócić.
turbo>10 i wszystkie 2x 3x powinny wylecieć
Wyjebałbym też 5 2R1A, 5 1R1A, Catfisha i wszystkie HT.
Nie mam pojęcia dlaczego to grasz skoro ustaliliśmy, że je wypierdalamy.
Aktualnie mamy rolla na 2 sesje. Dla mnie to już wygląda jakbyś chciał to po prostu upierdolić. Jak tak to ma wyglądać to jestem za natychmiastowym rozliczeniem.
Jak chcesz grać dalej to graj krótsze sesje, skup się i odbuduj rolla.
Tak patrzę na to schedule i mega mi się nie podoba.
13.50 wypierdalamy, granie 6R 888 to też jest przesada. 11 Phase też.
Grasz satki do turków, na które nie masz skilla. Do tego jest to mega wariancyjna sprawa. Wszystkie satki do wyjebania. Graj sobie za swoją, a nie naszą kasę.
Były jakieś ustalenia a się okazuje, że mając 50bi napierdalasz sobie turbosa z fieldem 4k albo HyperTurbosa mając na niego 80bi.
Sory za szczerego posta ale liczyłem na racjonalność w doborze mtt wraz ze spadkiem rolla.
Celem odbicia się proponuję dorzucić wszystkie time 3-11, które nie trwają Ci w czasie przerwy.
Napisane przez naturehol
Wyjebałbym też 5 2R1A, 5 1R1A, Catfisha i wszystkie HT.Nie mam pojęcia dlaczego to grasz skoro ustaliliśmy, że je wypierdalamy.
Aktualnie mamy rolla na 2 sesje. Dla mnie to już wygląda jakbyś chciał to po prostu upierdolić. Jak tak to ma wyglądać to jestem za natychmiastowym rozliczeniem.
Sorry ale jakbym chciał upierdolić to jaki miałbym w tym interes? Ja podobnie jak każdy chce zarobić lub chociaż odrobić przynajmniej straty. Fakty są takie ze na grę na tym stejku poświeciłem już ok 130h i nic na tym nie zarobiłem. Więc nie wiem po co mi tu wypisujesz ze chce coś upierdolić. Jeśli chodzi o dobór gier to sam napisałeś ze jak spadne ponizej kafla to powinienem wywalić turbosy za 16,5 3,3 2x turbo i HT. Dopiero wczoraj spadłem poniżej więc nie rozumiem o co te pretensje. Co do granych satek to juz pomine czy mam skila czy nie na gre w turnieju KO week za 27$ czy big 22. Jeśli chodzi o satke do ME KO week to jeśli bym wygrał to bym go nie grał tylko brał T$.
Nie wiem tez jaki turbos był grany z directa za 50BI i HT za 80BI.
Moja propozycja jest żeby grać do 13,5$( blindy 10min+) 12$ Turbo i 2,2+R 2x-Turbo bez satek bez phase $11
Proponuje wywalić FTP , grać PS + 888 only do 13,50, z 2x-turbo, bez HT.
, jak roll podskoczy do 1,2 k - dodać hot 16.50 i phase 11
Napisane przez Ambassadorua
Proponuje wywalić FTP , grać PS + 888 only do 13,50, z 2x-turbo, bez HT.![]()
Tak chyba bedzie najlepiej. Ale w niedziele myśle ze można grać na FTP
![]()
Napisane przez naturehol
Wyjebałbym też 5 2R1A, 5 1R1A, Catfisha i wszystkie HT.Nie mam pojęcia dlaczego to grasz skoro ustaliliśmy, że je wypierdalamy.
zgadzam się z naturehol i wydaję mi się, że większość ma takie same zdanie więc dobrze by było żebyś wziął to pod uwagę a nie sugestie jednej osoby, która Ci odpowiada.
Jak nie zmienisz rozpiski i będzie upierał się przy swoim to przy takim runie staking skończy się przed czasem, a chyba tego nikt nie chce.
Zastanów się i przedstaw rozpiskę na ostatnie sesje.
Nie upieram się przy jednej osobie. Napisałem że wywalam 16,5 turbo wszystkie ht 3,3$+r 2x turbo i 5,5+r. Tak z resztą sam naturehol polecił mi kilka dni temu jak zjade poniżej 1K$ i tak też robię.

Shipnałem jakis gowno turek. Na P* był deep w tubosie za 7,5$ 88<AT przy 33 left pula na 5 stack.

W grze jeszcze Turbos za 11$ 88/132 126 płatne. Cash z tego turnieju później dodam do rozliczenia.
MTT: 760/1000
Roll: 986,91
Edit: 62 out 27,3$. Roll: 1014,21

Myślałem że gorzej już być nie może. Od ponad roku gram MTT i takiej tragicznej sesji jeszcze nie miałem.
MTT: 802/1000
Roll: 745,76