Napisane przez NumberOne1
czemu w suday 6max jestes od jakiegos czasu na sitoucie podczas gdy inne turki normalnie grasz. juz straciles prawie calego stacka przez blindy
dziwna sprawa, stacknąłem się i zamknęło mi stół, byłem pewien że odpadłem...
czemu w suday 6max jestes od jakiegos czasu na sitoucie podczas gdy inne turki normalnie grasz. juz straciles prawie calego stacka przez blindy
dziwna sprawa, stacknąłem się i zamknęło mi stół, byłem pewien że odpadłem...
hmm, sprawdziłem w hm i jednak nie, przegrałem rozdanie, ale miałem jeszcze spoko stack, 4 rozdania bez akcji i stół się urywa o 23:30
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5703516_E8336DCF08
vs Norweski gównoreg, po 2 kółkach 60/40 grał, trochę przytankował river
busted z SM, na bubblu staczek się skrócił przez stallowanie ludzi i na 10bb KQ < AK
kilka uwag:
1) proponowałbym irytujące umieszki zostawić dla siebie. ludzie powierzyli Ci sporo kasy, traktuj tą inwestycje powaznie, ponoć nie masz 18lat tylko troche więcej.
2) czy proponujesz jakieś zwroty z własnej kieszeni za turek 215$ 6max gdzie grałeś przez większośc czasu na sitoucie?
3) prosiłbym o szybsze podliczenia każdej sesji
no i mniej spazów bo ostatnio widziałem kilka, chociażby ten set KKK na 4kartach w kolorze na river - to już była mocna przesada jak na gracza pretendującego do wygrywających na high-stake.
kilka uwag:
1) proponowałbym irytujące umieszki zostawić dla siebie. ludzie powierzyli Ci sporo kasy, traktuj tą inwestycje powaznie, ponoć nie masz 18lat tylko troche więcej.
2) czy proponujesz jakieś zwroty z własnej kieszeni za turek 215$ 6max gdzie grałeś przez większośc czasu na sitoucie?
3) prosiłbym o szybsze podliczenia każdej sesjino i mniej spazów bo ostatnio widziałem kilka, chociażby ten set KKK na 4kartach w kolorze na river - to już była mocna przesada jak na gracza pretendującego do wygrywających na high-stake.
1) ok, skoro radość, że typ mi wyspazzował staczka jest równoznaczne z niepoważnym traktowaniem inwestorów, zaprzestaję używania emot w railu
2) nie przez większość czasu, ale rzeczywiście przez ok pół godziny byłem na sit oucie, nie wiem jak to się stało
po powrocie do gry odrobiłem straty i wróciłem w okolice średniego stacka, nie udało się co prawda ostatecznie scashować, ale nie wiem na jakiej zasadzie miałbym te zwroty robić? jakbym jednak scashował/wygrał to miałbym zachować cashniętą kasę dla siebie, bo w trakcie gry wypadłem na sit out? jakby to miało wyglądać?
3)podliczyłem sesję niecałe 15 minut po odpadnięciu z ostatniego turnieju, postaram się zejść poniżej 10 minut, ale niczego nie gwarantuję
15min jest ok. nie zauwazylem że w 1 poście jest aktualizacja. mój błąd.
co do zwrotów - po prostu uchybienie z Twojej strony, spotkałem się z sytuacjami że po rozłączonym necie w początkowej fazie gracz zwracał całe wpisowe sesji (jakieś 3 miesiące temu nie pamiętam który stacking), albo ostatnio dewast również mial sytuację że go rozłączyło i pokrył wpisowe za turki które w tym czasie grał. Zastanawiałem się jak Ty tutaj zareagujesz.
co do emotów i spaza w ostatnim turku z KKK - po prostu chciałbym żebyś traktował ten stacking bardziej powaznie, to wszystko.
powodzenia dalej.
15min jest ok. nie zauwazylem że w 1 poście jest aktualizacja. mój błąd.co do zwrotów - po prostu uchybienie z Twojej strony, spotkałem się z sytuacjami że po rozłączonym necie w początkowej fazie gracz zwracał całe wpisowe sesji (jakieś 3 miesiące temu nie pamiętam który stacking), albo ostatnio dewast również mial sytuację że go rozłączyło i pokrył wpisowe za turki które w tym czasie grał. Zastanawiałem się jak Ty tutaj zareagujesz.
co do emotów i spaza w ostatnim turku z KKK - po prostu chciałbym żebyś traktował ten stacking bardziej powaznie, to wszystko.
powodzenia dalej.
gdybyś zaproponował usunięcie tura w momencie gdy napisałeś o sit oucie to trochę inna sprawa niż jak odnalazłem go, odrobiłem stack, a potem odpadłem przed kasą
zgadzam się, że sit out >10 min przed wejściem do kasy kwalifikuje do zwrotu, będę to wpisywał do kolejnych stejków, a w tym ta reguła startuje od teraz
zapewniam Cię, że stejk traktuję bardzo poważnie, zdaję sobie sprawę że stakowany jest tak dobry jak jego ostatnie stakingi i w najbliższym czasie będę oceniany przez pryzmat tego jak wypadnie ten staking
sory ze sie tak wetne w dyskusje ale:
mysle ze jakby shipnol SM-a to nikt nie czepial by sie sit outa
2 jesli Andrzej shipuje jest zajebiscie jesli nie to nagle cisniecie na niego( lipne podejscie)
3 dajcie chlopowi dograc stake bo w to ze potrafi robic grube profity wiadomo nie od dzis.
4 down swingi sie zdarzaja dziekuje dobranoc:)
vs super fish z Libanu :/
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5818697_9E2165B05E
Napisane przez slawciu
Teraz idę spać, ale jak wstanę to mam Cię widzieć na FT jakiegoś grubasa![]()
w 6 maxie to się nie wydarzy, najpierw wpadam asami pod seta ryanghall-a, a potem koleżka dość optymistycznie 3b/calluje i trafia :/
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5822658_9BD6EAEC13
no to mnie fisza dojechał w melonie, wp sir, najgorsze że zrobił to na mega snapie ![]()
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5823070_4D95D5125A
dobra, do trzech razy sztuka, nabudowałem staczka w second chance z 5k startowych do 26k co daje prawie 3x średni, może tym razem