Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

microproces poker

204 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
9,052 Wyświetlenia
garimton

Napisane przez bobek81
Szp4Q nie moge skonczyc dogram do konca i nadal jestem pewny ze wyjde na plus ale dobija mnie ten run...

Gdyby skończył nie miałby rolla swojego na grę. Dlatego AI!

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

lol stakowany decyduje do kiedy gra stejka za nie swoją kasę

Odpowiedz
Cytat

dawaj moje hajsy :f_ugly: :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak

ty serio jestes tak ograniczony czy tylko zgrywasz takiego ??

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez qwertyk18
dawaj moje hajsy :f_ugly: :f_ugly:

raczej ty mi dasz ;p

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez garimton

Napisane przez bobek81
Szp4Q nie moge skonczyc dogram do konca i nadal jestem pewny ze wyjde na plus ale dobija mnie ten run...

Gdyby skończył nie miałby rolla swojego na grę. Dlatego AI!

fakt ze nie mam rolla to jedna sprawa ale przerywajac przegrywam prop bety a tak naprawde zeby je wygrac potrzebuje tylko kilka bi.straty tez nie ma jakiejs duzej.run jest slaby i irytuje mnie to po malu ale to nie powod zeby przerywac staking proste

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez bobek81

Napisane przez wukaesiak

lol skoro tak zaczynasz to let's flejm :f_cool: przegrywasz cudzy hajs, bo grac nie umiesz. Osoba ktora tobie zaufala chce ocalic resztki swojego rolla, a ty jej kategorycznie zabraniasz, mimo ze to nie twoja kasa i powinienes podkulic ogon i zrobic mu przelew :f_pleased: kto tu jest ograniczony?

Odpowiedz
Cytat

ograniczony jestes ty bo zyjesz tym forum a takim tekstem pokazujesz aby jakbys nie znal zasad stakingu...ja nie decyduje sobie ze bede gral niewiadomo ile tylko tyle na ile sie umowilismy.startay nie ma jakiejs duzej takze daruj sobie haselko o resztkach rolla.a podkulic ogon na tym forum to ty powinienes juz dawno jak zrobiles z geby dupe proste

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez bobek81
ograniczony jestes ty bo zyjesz tym forum a takim tekstem pokazujesz aby jakbys nie znal zasad stakingu...ja nie decyduje sobie ze bede gral niewiadomo ile tylko tyle na ile sie umowilismy.startay nie ma jakiejs duzej takze daruj sobie haselko o resztkach rolla.a podkulic ogon na tym forum to ty powinienes juz dawno jak zrobiles z geby dupe proste

skad wiesz czym zyje? siedzisz w mojej lodowce? Jak pieknie nie masz zadnego merytorycznego argumentu na swoją obronę, więc robisz wycieczki osobiste pod moim adresem. Tak dla twojej wiedzy to się fachowo nazywa argumentum ad personam i było już znane w starożytnym Rzymie, więc najpier wróć do swojej piaskownicy i się doszkol.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez bobek81

Napisane przez wukaesiak

lol skoro tak zaczynasz to let's flejm :f_cool: przegrywasz cudzy hajs, bo grac nie umiesz. Osoba ktora tobie zaufala chce ocalic resztki swojego rolla, a ty jej kategorycznie zabraniasz, mimo ze to nie twoja kasa i powinienes podkulic ogon i zrobic mu przelew :f_pleased: kto tu jest ograniczony?

:fdrink :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat

zadnych osobistych wycieczek nie robie.jestes trolem i kazdy to wie.a ja np sobie nie zycze abys smiecil tutaj wiec nie bede siedzial cicho jak mnie atakujesz...co do skila nie oceniam bo go nie znami i w sumie mnie on nie interesuje.a w starozytnym rzymie za poreczenie zlodzieja i umywanie raczek bys zginal

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez bobek81
zadnych osobistych wycieczek nie robie.jestes trolem i kazdy to wie.a ja np sobie nie zycze abys smiecil tutaj wiec nie bede siedzial cicho jak mnie atakujesz...co do skila nie oceniam bo go nie znami i w sumie mnie on nie interesuje.a w starozytnym rzymie za poreczenie zlodzieja i umywanie raczek bys zginal

Mialem prawo rzymskie i czegos takiego sobie nie przypominam ale skoro wiesz lepiej :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

szkoda ze ja nic na temat prawa nie napisalem ale zawsze odpisujesz nie na temat ...

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez bobek81
szkoda ze ja nic na temat prawa nie napisalem ale zawsze odpisujesz nie na temat ...

tak? napisales ze pownienm umrzec, a ja tylko odpowiedzialem, ze nie przypominam sobie zeby byla taka kara za to, wiec jednak odnioslem sie do tego co pisales, chyba ze nie czytasz ze zrozumieniem tego co sam piszesz :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

jak juz to napisalem ze za taki numer jak wykreciles na forum w starozytnym rzymie bys zginal i nie widze zwiazku z prawem...

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez bobek81
jak juz to napisalem ze za taki numer jak wykreciles na forum w starozytnym rzymie bys zginal i nie widze zwiazku z prawem...

jaki nr wykrecilem niby? reczylem za kogos swoim majatkiem ze mialem za niego oddac i zrobic mu prezent? Chyba smieszny jestes :ayfkm: rozumiem, ze skoro wtedy bym zginal to teraz to i teraz tylko prawo cie powstrzymuje, ergo chcialbys mojej smierci :f_confused: btw to tak samo jak nie widzisz zwiazku wlasnej slabej gry ze swoim wykresem _biggrin:

Odpowiedz
Cytat

rzucasz haslami o prawie karach a nagle udajesz jakbys nie wiedzial co oznacza reczenie za kogos.a jesli reczyles za kogos nie znajomego to sory ale jestes debilem a do tego oszustem bo umywasz raczki.gdyby to nie dzialo sie na forum dostawalbys regularnie oklep i dobrze o tym wiesz az bys wkoncu splacil albo ten za ktorego reczyles.

do tego masz w dupie swoje dobre imie panoszysz sie dalej po forum z podpisem o krolu i udajesz niewiaodmo kogo.swoje madrosci zachowaj dla siebie abys wiecej nie wyszedl na tego kim jestes

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez bobek81
rzucasz haslami o prawie karach a nagle udajesz jakbys nie wiedzial co oznacza reczenie za kogos.a jesli reczyles za kogos nie znajomego to sory ale jestes debilem a do tego oszustem bo umywasz raczki.gdyby to nie dzialo sie na forum dostawalbys regularnie oklep i dobrze o tym wiesz az bys wkoncu splacil albo ten za ktorego reczyles.

do tego masz w dupie swoje dobre imie panoszysz sie dalej po forum z podpisem o krolu i udajesz niewiaodmo kogo.swoje madrosci zachowaj dla siebie abys wiecej nie wyszedl na tego kim jestes

lold wiesz ze jest kilka rodzajow poreczen :f_confused: :ayfkm: co do oklepu to zapraszam i powodzenia życze :f_pleased: obrazasz mnie od debili, grozisz smiercia lub pobiciem, a to wszystko za wytkniecie ze sie stawiasz stakerowi jak chce swoj hajs. Masz bardzo silny mindset jak widze :f_cool:

Odpowiedz
Cytat

pograzasz sie aby.

za debila przeprosic raczylem zanim napisalem te slowo ale inaczej nie mozna odniesc sie do czlowieka w takiej sytacji...

smierci nigdzie ci nie zyczylem ani nie grozilem nia i tak samo oklepem i to nie moja wina ze sobie krecisz jakies jazdy albo nie rozumiesz co sie do ciebie pisze...

a ta dyskusje masz na wlasne zyczenie jak juz i przez pierdolenie poprostu

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

ja jebie skończcie tą dyskusje :facepalm:
bobek bierz się za grę albo rozliczaj, do chuja
wiem na 100% jedno. jak nie zmienisz nic w grze, to nie będzie profitu, bo to nie jest słaby run, tylko słaba gra. od samego poczatku stakingu Twoj wykres idzie w dół lub b/e po ok. 40k handach na NL5!
w warunkach byl zapis ze zastrzegasz sobie prawo do wczesniejszego zakonczenia stakingu, wiec ja jako inwestor tez powinienem miec takie prawo i mam w dupie Twoje propbety

Odpowiedz
Cytat