Skip to forum
Notifications
Clear all

Mikson MTT railing

12 Posts
6 Users
0 Reactions
4,594 Views
11 replies
ImShane

. GL

Reply
gacekk6

_drink:

Reply
Alomox

GL:s_drink:

Reply
seedorf333

_drink:

Reply

Roll 3765.05$ 27/1500
Pierwsza sesja: semi ft w hyper turbo poza tym bez specjalnej historii.
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to dorzucę do stakingu satelity do SM 1,65$ i tylko te. W żadnym stopniu nie ucierpi przy tym moja gra, ani bankroll, a na tych satkach mam w longrunie 6,5$, więc myślę, że inwestorzy będą zadowoleni. Oczywiście jest to dodatek do 1500 MTT.
Żadnych innych satek grać jednak nie zamierzam w trakcie trwania stejku.

Reply
ImShane

Dobry pomysł z satkami :f_thumbsup:

Reply

Do tego momentu roll w granicy 3400$. Jestem zmuszony zakończyć staking przedwcześnie. Powodem jest brak edga w turniejach nonturbo (gra mi się je po prostu fatalnie) przez co zdecydowanie wolę zakończyć to w tym momencie bez poniesionych strat u inwestorów. Reasumując, nie chcę kontynuować gry, której daleko jest do optymalnej. Całość $ wysyłam z powrotem.

Reply

Rozliczyłem się już z Marseliusem, także jak byś odsyłał to możesz od razu na moje konto, może przemyśl jeszcze sprawę.

Reply

Już posłałem tak samo jak wysyłaliście, więc prosiłbym Marseliusa o transfer do Ciebie. Sprawa przemyślana dogłębnie.

Reply

Sprawdziłem pocztę i dostałem już przelew od Marseliusa także jesteśmy kwita. Jak byś znowu coś wystawiał rezerwuj mi wstępnie znowu podobną cegłę, powodzenia.

Reply
gacekk6

okk do mnie doszlo jak cos

Reply