rail do oferty: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4150731#post4150731
Day1
dzisiaj krótka sesja i chyba już nie będę miał czasu zagrać więcej.

BR: 152,72$
rail do oferty: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?postid=4150731#post4150731
Day1
dzisiaj krótka sesja i chyba już nie będę miał czasu zagrać więcej.

BR: 152,72$
Day 2
dzisiaj nieco ponad 3k hands z wynikiem +0,5BI
w tym tygodniu mam max. 5h dziennie na pokera, więc volume chwilowo będzie małe.
od połowy przyszłego tygodnia przycisnę, aby spokojnie wyczyścić bonus.
trochę irytujący jest timebank na party - czasem nie zdążę nawet ustawić sizingu, nie mówiąc o zaglądaniu do pop-upów.
chyba będę musiał wrzucić więcej stat do huda...
Będę wrzucał podsumowanie (total) w formie:
BR: 154,50$
Hands: 6k
To volume małe 10h gry przez 4 dni ?
(a nawet mniej, na PP leci 1250h/4table zoom)
@up
przejściowa sytuacja, wkrótce będę robił już normalne volume
BR: 152$ + 15$ pierwsza rata bonusu
Hands: 17k
hej, chciałem tylko napisać, że jestem na delegacji do soboty, po powrocie podkręcę volume.
mam czas do 6 października na wyrobienie całości bonusu - powinno się udać
Hej, przepraszam Was za brak update'ów - z powodu pewnej sytuacji, która mi się przytrafiła nie miałem głowy, żeby myśleć o wejściu na forum, nie mówiąc już o rozegraniu jakiejś sesji. Już niby wszystko w porządku, ale do końca tygodnia muszę jeszcze poukładać parę spraw.
Całego bonusu nie wyrobię, oczywiście będzie to mój cut, więc dla Was nic się nie zmienia jeśli chodzi o profit z tego tytułu.
Dzisiaj planuję zagrać kilka k rozdań.
Jeszcze jedno, jeśli któryś z inwestorów czuje się niepewny (wiadomo, że przypadki kradzieży się tutaj zdarzały, a ja nie odzywałem się od tygodnia) - mogę przejąć jego udziały.
Ja poproszę zwrot.
Na SKRILL z tego samego emaila co wysyłałem. Daj proszę znać po odesłaniu.
BR: 155$ + 30$ z bonusu
Hands: 22k
Gram do końca ważności bonusu, czyli 6.10, 7go rozliczam.
BR: 157$ + 30$ z bonusu
Hands: 25k
jako, że przez ten weekend nie będzie za dużo gry - update wrzucę w poniedziałek po wieczornej sesji
BR: 156$ +30$ bonus
Hands: 31k
okolice b/e po ponad 30kh - trochę lipa, dzisiaj review, a w weekend dużo gry. Mam nadzieję, że uda mi się jakiś profit poza rb zrobić...
Zaliczyłem taki zjazd, że szkoda gadać. Widocznie nie jestem w stanie wygrywać na tych stawkach ![]()

Trochę HM gubi rąk z FF, ale wynik się dużo nie różni... ostatecznie wg kasjera -69,74$ + 150$ rb = 80,26$ total profit
czyli 40,13 profit inwestorów, do odesłania: 50+40,13*0,33=63,25$
chyba nic nie pomyliłem, jak coś to daj znać. zleciłem już wypłatę, więc czekam aż pieniądze będą na skrillu (nigdy nie czekałem dłużej niż 2-3 dni, ale z racji weekendu może być poślizg)
napisz jeszcze na priv gdzie odesłać